Jesenski joga vikend

JOGA Z RAZGLEDOM

joga vikend

Termin: 10. – 13.10.2019

Lokacija: Gozd Martuljek, Hotel Špik****

Vikend z razgledom je namenjen krajšemu oddihu z vadbo joge, polni regeneraciji in sprostitvi. V čudovitem gorskem okolju Kranjske gore in udobni hotelski namestitvi z razgledom, se bo odvijal vikend usmerjen k celostnemu pristopu za zdravje. Program je v prvi vrsti namenjen telesni regeneraciji in ponovnem stiku s svojim notranjim virom. Za dobro ravnovesje je potrebno združiti več kvalitetnih vsebin. Vikend oddih ponuja:

J O G A  IN  M E D I T A C I J A

Od petka do nedelje se bodo odvile štiri vodene prakse joge, prilagojene glede na potrebe in predhodne izkušnje skupine. Tako se bodo zvrstile različne prakse joge, vinjasa joga z več dinamične vsebine, hatha joga z elementi kundalini joge in intuitivna joga z več meditativne vsebine in energetskimi vajami. Vse prakse bodo vključevale tako dihalne kot meditativne, sprostitvene tehnike.

G O Z D N I    W E L L N E S S

Okolica Kranjske gore se ponaša z naravnimi biseri alpskega okolja. Vsak letni čas prinaša poseben čar, tokrat se bomo prepustili čarom zime in se podali v dolino Krnice in dolino Vrat glede na to kot nam bodo dopuščale vremenske razmere. Prvi sprehod bo v tišini, tako imenovana hoja v meditaciji, drugi bolj družabno sproščujoč. Obe poti sodita pod kategorijo lahko označeni in sta prijetni tudi v zimskem času.

A L P S K I  W E L L N E S S

Savnanje velja za eno najbolj zdravilnih in prijetnih oblik sproščanja. Z učinki globinskega čiščenja telesa tako krepi imunski sistem, pospešuje delovanje limfnega obtoka in ob redni uporabi preprečuje virusna in bakterijska obolenja. Hotel Špik ponuja bazenski kompleks in deželo savn, kjer so finska, turška ali zeliščna savna, ledeniška soba, sproščujoči tepidariji in  bazen z ledeniško vodo, vodnim slapom in panoramskim pogledom na Špikovo skupino. Predhodno si lahko rezervirate termin za masažo in druge lepotne tretmaje na recepciji hotela.

K O M U   J E   V I K E N D   N A M E N J E N

Vsem, ki vas povabi vadba joge in meditacije v mirnem gorskem okolju. Vsem, ki vas povabi ravnovesje aktivnosti in sprostitve. Vadbe joge bodo primerne za vse, ki jogo že poznate ali ste začetniki. Vse vadbe bodo vključevale tako dihalne kot meditativne tehnike, tematiko osebne in duhovne rasti kot del procesa redne jogijske vadbe. Zahtevnost vadb začetni do srednji nivo.

 tjasa_kuzmic_1

Cena joga vikenda za 2 nočitvi (pet – ned): V KRATKEM

Cena joga vikenda za 3 nočitve (čet – ned): V KRATKEM

Vabljeni tudi vaši partnerji, družinski člani ali prijatelji, tudi če se ne bodo udeležili jogijskega programa.

 

Dodatne informacije in prijave najkasneje do 16. septembra 2019 na tjasa@ashajoga.si