Praznična joga in meditacija

Namaste.

Pomlad bo. Zagotovo. Kljub vsej mešani vremenski napovedi in težkim pričakovanjem večjih količin sonca, toplote, cvetenja, zelenja, ljubezni, stabilnosti in novih navdihov. Pomlad vedno prinaša novo obdobje. Ne glede na to, kako ste to zimo, koliko počitka in mirovanja ste se naužili, koliko ste naspali in jogirali, pomembno je, da prihaja nov val. Val, ki bo prinesel s sabo novo, svežo energijo, ko nas bo gnalo ven, v naravo, v gozd, v aktivnosti, v dolg dan, v zatišne lege na »martinčkanje« in napajanje s toplo, sončno energijo.

Da bomo dobro začeli to pomlad, vas vabim na poseben dogodek. Tako kot smo v božičnem času imeli krasen večer joge in meditacije, bomo tokrat ujeli nov val posebej močne velikonočne energije. Zato vas vabim v soboto, 31.3. ob 19h na praznično jogo in meditacijo v Alternativa center Radomlje.
Sobota 31.3. je sobota pred veliko nočjo, dan, ki ga v večini namenjamo pripravam za praznični vikend, a tokrat naj ne bo čas le za pomladansko čiščenje hiše ampak tudi za notranje čiščenje, našega prvega doma, telesa. To bo tudi dan posebne lune in ker bo druga polna luna v marcu, se zato imenuje »modra« in »super« luna, zaradi bližine Zemlji.Leto usode in manifestacije prinaša na takšne dni še posebno priložnost za dvig svoje vibracije, prebujenja in združitev z višjimi silami neba. Meditacija na dan bo zato izjemnega pomena, da naravnamo svoj kompas v novo cvetoče obdobje naših spečih potencialov in moči.
suryanamaskar       suryanamaskar

Tokrat bomo združili malo bolj aktivno vadbo joge zato bo praksa vključevala več serij ponovitev najbolj znanega jogijskega pozdrava, pozdrava soncu (45 min), sledila ji bo vodena meditacija odpiranja novim potem (45min). Tako bomo na telesnem nivoju ustvarili močen pretok prane in diha in se v drugem delu tej novi svežini posvetili še iz duhovnega aspekta. Za meditacijo lahko prinesete s seboj odejo in vodo. Prispevek za praznični dogodek je 10€.

Prijave do 30.3. na tjasa@ashajoga.si.

Vabljeni v doživetje, kjer se bosta združila dva glavna jogijska aspekta, sonce in luna v nov začetek.