Pomladni joga vikend

DAN ZAME NA DOMAČIJI TEŠNAK

Dan, ki mu dajemo sebe. Dan, ki mu dajemo prostor za nove povezave. Dan, ki je vreden odmika od delovne rutine in domače kuhinje. Dan, ki je namenjen notranji obnovi, odklopu in povezavi s sabo.

Tokratni dan zame bo drugačen. Drugačen zato, ker bomo prvič združili jogo, meditacijo in dušne pogovore. Prvič, ko bomo bolj poglobljeno vstopili v svet energij in zavest duhovnega sveta. V tisti svet, ki nas lahko pelje v svetlobo ali temo, v sanjsko in podzavestno, v mistično ali zemeljsko. Vsi se zavedamo, da naša življenja krojijo duhovni zakoni. Zakon karme, zakon privlačnosti, zakon ravnovesja, zakon rasti, zakon sprememb in drugi, ki kreirajo naše poti usode. Beseda usoda se sliši tako neizbežno in dokončno, vprašanje je ali jo živimo ali se je bojimo? 

Vsekakor na Dnevu zame ne bomo plavali na površju, ampak se bomo poglobljeno posvečali sebi in ustvarjali podporne energije z novimi vibracijami Zemlje. Pot novega sveta ustvarjamo skozi dvigovanje vibracije, z duhovnimi zakoni nove dobe, odkrivanjem neznanega in dušnimi spomini. Poti, ki se križajo in nas vodijo skupaj, so v dogovoru dušnih učenj in nalog, in prav ta učenja so tista, ki omogočajo rast in razvoj vseh nas, ki se zavedamo veličine in vrednosti življenja. 

Dan zame bomo začeli s kombinacijo hatha in kundalini joge, ki bo vsebovala različne čistilne tehnike. Primerna je za vse, tudi tiste, ki se s kundalini jogo srečujete prvič. 

Prakso joge bomo zaključili s krajšo meditacijo, ki nas bo povezala v duhu in srcu in kasneje nadaljevali z meditacijo dveh src po učenjih pranic healing mojstra Choa Kok Sui. Tam se povežeta fizično in božansko srce, da postanemo pretočen kanal svetlobe, ki širi in deli naprej dobre namere. 

Sledijo dušni pogovori na temo intuicije, razlage učinkov meditacije in tako imenovanih duhovnih bypassov, ko ugotovimo, da nam bljižnice ne koristijo. Osebna in duhovna rast je pot predanosti, odkrivanja lastnih senc, soočanja z vzorci, šibkostmi in podzavestnimi programi. Moja učiteljica kanaliziranja je vedno govorila, da to ni la la land in da aktivacija svetlobe zahteva konkretno delo, vztrajnost in pogum. Za poglobljen vpogled bo možnost individualnih dušnih branj v nedeljo dopoldan. 

Večer bomo zaključili toplo in umirjeno, zvočna kopel z Urbanom Brenčičem je preizkušeno čudovita sprostitvena tehnika. Z izbranimi glasbili ustvari blagodejne zvoke, ki delujejo zdravilno in izjemno sproščujoče. 

Domačija Tešnak slovi po izjemni domači kulinariki, zelenjavi iz svojega vrta, srčni odprtosti in prijaznosti gostiteljev. Tokrat nas domačija vabi tik pred veselim decembrom, ko bo tišina zime že trkala na naša vrata in bomo iskali prijetne, domače prostore z izbrano družbo in pogovore ob skodelici vročega čaja. Skodelice, pletene izdelke in mnoge dobrote iz domačije boste lahko tam tudi kupili in obdarili svoje najbližje. 

Dobrodošli, da na domačiji prespite v udobnih apartmajih. Za rezervacijo nočitve in nedeljskih individualnih readingov je potrebna predhodna rezervacija. Za vse, ki boste prespali bo v nedeljo zjutraj pred zajtrkom gratis meditacija in joga. Vabljeni lepo! 

Prihodnja sobota, 26. NOVEMBER s pričetkom ob 9.30 uri in možnostjo nočitve z zajtrkom. Sobotni dan bomo zaključili približno ob 19.30. 

Cena 111Є vključuje: 

– dobrodošlico iz kuhinje – čaj, kava, domači piškoti

– vegetarijansko kosilo 

– juha kot lahka večerja 

– 2 uri vadbe joge z meditacijo

– meditacija dveh src

– krajši dušni readingi 

– zvočna kopel z Urbanom

Doplačilo 39Є je za nočitev z zajtrkom. Cena za CELOTEN PAKET DAN ZAME Z NOČITVIJO je tako samo 150Є na domačiji Tešnak v Hotavljah. 

Dan zame potrdite s plačilom na TRR 70€, ostalo razliko poravnate na domačiji. Prijave so možne do četrtka 24.11.22. Vabljeni lepo na nepozaben dan povezovanj!

Prostor svetlobe je prostor, ki ga ustvarjamo v sebi. Notranji klic, notranji ogenj, notranja moč, spoznanja, uvidi in presvetljene izkušnje so tiste luči, ki ustvarjajo naše prostore v katerih živimo dan in noč. Prebujeni, osvetljeni, osvobojeni se veliko lažje soočamo z novostmi in spremembami.

DATUM

Sobota, 26. NOVEMBER ob 9.30 uri, z možnostjo nočitve z zajtrkom in dopoldanskim delom individualnih readingov, savne ali sprehodov.

CENA

111€  + spanje z zajtrkom 39

Prostor svetlobe je prostor, ki ga ustvarjamo v sebi. Notranji klic, notranji ogenj, notranja moč, spoznanja, uvidi in presvetljene izkušnje so tiste luči, ki ustvarjajo naše prostore v katerih živimo dan in noč. Prebujeni, osvetljeni, osvobojeni se veliko lažje soočamo z novostmi in spremembami.