Pomladni joga vikend

OKTOBRSKI JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM

Termin: 1. 10. 2021 – 3. 10. 2021 (petek – nedelja)

Lokacija: Domačija Tešnak, Poljanska dolina 

Ko energije tečejo v pravo smer so stvari enostavno lepe. Ni potrebnih dodatnih razlag, naša nova lokacija v Poljanski dolini je fantastična! Prostor odraža kvalitete, ne samo za spanje in vadbo, ampak predvsem celostno energijsko in tukaj boste to zagotovo občutili! ✨✨

Vabim vas na joga vikend z razgledom v mali raj na zemlji med Alpami in morjem, v dolini Poljanske Sore. Domačija Tešnak je letos prejela mednarodni okoljski znak Green Key, ki je prepoznan kot standard odličnosti in trajnostnega delovanja. Opazno je, da je vsak kamen položen s spoštovanjem in prostori na 200 let stari domačiji dihajo z ljubeznijo. ✨✨ 

Tema pozno pomladnega joga vikenda je POVEZOVANJEpredvsem vsega v sebi, tako znotraj kot zunaj, tako zgoraj kot spodaj. Ustvarjali bomo povezanost z zemljo na kateri živimo, povezanost z ljudmi katere ljubimo ali ne in čutno povezanost z naravo katere skrbniki smo. 

Lokacija je uglašena z vsemi elementi narave, voda, zemlja, ogenj, zrak in eter, v samem centru domačije je postavljen zeliščni “medicine wheel”, opazni so skrbni izbrani materiali in čudoviti staroslovanski simboli. 

Joga vikend nas bo tako negoval, napolnil in nudil močno podporo. Hrana bo vegetarijansko – veganska kombinacija iz domače kuhinje, izvirska voda je na sami domačiji, lahko bomo tudi zakurili ogenj… Vadba joge z meditacijo zjutraj in zvečer v prijetni dvorani, jutranja z več kundalini elementi joge in pozno popoldanska sproščujoče regenerativna, seveda poleg prijetnih in poskočnih sprehodov v tišini razgledov na okoliška gričevja. 

Cena joga vikenda z razgledom je 222€ po osebi (early bird). 

V ceno je vključno: 

  • 2x nočitev polpenzion (zajtrk in večerja) 
  • 4x vadba joge z meditacijo
  • vodeni sprehodi
  • organizacija vikenda
  • turistična taksa

Doplačilo po izbiri (na osebo 20€) je za zvočno skalarno kopel z Teslinimi regeneratorji, ki ustvarjajo harmonizirano elektro magnetno skalarno polje. Zvok kopeli je uglašen na 432 Hz in znanstveno dokazano odpira srce in prodira v globino duše. Eno urno zvočno potovanje in zdravljenje z zvokom vodi celostni terapevt Jaka Treven. 

Svojo rezervacijo potrdite s plačilom programa 102€, nastanitev polpenzion 60€ na noč/osebi pa direktno na domačiji Tešnak. Turistični boni so vnovčljivi. Podroben program v prilogi.

Nastanitev je možna krasnih prostornih apartmajih za 6 ali 4 osebe. Vsak apartma ima svojo kopalnico in manjšo kuhinjo, ločene sobe, enojne ali zakonske postelje. 

Prinesite svojo joga blazino; odeje, kvadre in trakove pa lahko uporabite ali kupite po ugodni ceni. 

Prijave do 24. septembra na tjasa@ashajoga.siV primeru zaprtja turističnih obratov v tem času se vikend prestavi. V primeru ne izvedbe zaradi pandemije se denar za rezervacijo vrne.  

Cena EARLY BIRD VELJA DO 10. septembra, kasneje je cena vikenda 255€. 

Več informacij o domačiji:

https://www.apartmaji-hotavlje.si/en/home/