JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM

Termin: 12. – 14. 5. 2023

Lokacija: Gozd Martuljek, Hotel Špik****

Pomladi je krasen čas za aktiven vikend oddih v objemu gora. Naša priljubljena lokacija hotela Špik nas bo gostila od 12. do 14. maja 2023.

Vikend program bo namenjen aktivnemu oddihu z jogo, meditacijo in sprehodi v naravi. Cvetoči majski dnevi, svežina zelenih gozdov na “nikoli se ne naveličam lokaciji”, nam bodo odprli nov tok energije. Okolje Gozd Martuljka ima s svojo prezenco gora prisotne jang kvalitete in sam po sebi kliče v aktiven oddih.

Tako bomo sobotni dan namenili 2 praksam joge, sprehodu v gozdni tišini in 2 meditacijam. Petek in nedelja pa nas bosta zapeljala v bolj sproščene ritme joge in plesne meditacije, ko bo na voljo tudi čas, ki si ga boste prilagodili po svojem počutju ali na svežem gorskem zraku ali v krasnem wellnessu hotela. Vikend si tudi lahko prilagodite in pridete zgolj za eno nočitev iz sobote na nedeljo. Tako program začnete v soboto zjutraj. Mesta so zaradi prostora omejena, zato ne odlašajte s prijavo.  

Cena

Cena celotnega vikenda (petek – nedelja) je 270 eur.

*Vključuje vikend program, 2x polpenzion in namestitev v 4* dvoposteljni sobi, ki jo delite. 

Dobrodošli tudi partnerji, da se pridružijo programu ali samo za družbo, tudi če jim joga in meditacija ni blizu.

Cena krajšega vikenda (sobota – nedelja) je 170 eur.

*Vključuje sobotni in nedeljski program, 1x polpenzion in 1x nočitev v 4* dvoposteljni sobi, ki jo delite. 

Doplačila: za 1 posteljno sobo 20 eur na noč in vstop v savne. Če želite bivati v 3* delu hotela, kjer so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki je cena vikenda nižja, 250 eur. Bazenski kompleks je vključen v ceno.

Vabljeni tudi zgolj na dnevni sobotni program, brez nočitve.

Točen program dobite ob prijavi.

Prijave so odprte do zapolnitve mest. Dobrodošli v zeleno alpsko svežino krasnega razgleda in oddiha v skupini, ki diha!