Krog povezovanj

zenski krog povezovanj

KROG POVEZOVANJ ZNOVA JESENI 2023

Namenjen predvsem tistim, ki ste že bili na branju dušnih zapisov oz. readingih in potrebujete dodatne vpoglede, smernice ali podporo. Nikakor pa to ni pogoj za vstop. Predvsem je to vaš notranji klic.

Skozi več letno delo readingov prihajam ves čas do enakega zaključka. Potrebujemo krog v katerem delimo svoje izkušnje, ugotovitve, odprtosti, brezpogojnosti in sebe v tisoči verziji. Krog kjer se občutimo na dušnem nivoju, v polni trenutni verziji, ne glede na to kje in kako ste v življenju. 

Ta krog je namenjen povezovanju z dušnim vedenjem v sebi in posledično tudi s skupino, ki se bo ustvarila. Krog bo imel odprta vrata 2x letno. Tako bomo prišle v globlji stik s svojimi različnimi deli – ranjenim ali zaceljenim, zamegljenim ali jasnim, sočnim ali zlomljenim, zaprtim ali odprtim srcem lastnih izkušenj zemeljskega potovanja. 

Krog je namenjen ženskam, tistim, ki vedo, da so zdravilni pogovori mnogo več kot najboljša kava in potrebujejo razumevanje in sočutno skupino drugih žensk, ki so si upale vstopite v neznano in začutiti dele sebe, ki so jim bili do sedaj skriti ali nedefinirani. 

Skupaj bomo odkrivale tančice neznanega in skozi voden proces tako pogovorov kot meditacij ustvarjale svet v katerem želimo živeti. Meditacije in pogovori bodo vodeni s pomočjo svetlobe in vodnikov. 

Krog povezovanj si lahko predstavljate kot skupinski dušni pogovor.

Potekal bo v zaprti skupini do max. 8 udeleženk. Srečanje bo trajalo 1,5h do 2h online, 1x tedensko ob nedeljah zvečer, z eno ali dvemi srečanji v živo na izbrani lokaciji. Tam se srečamo v sproščenosti, v krilih ali trenerki, z glasbo, cvetjem in dišečim ambientom. Tako bomo začele in končale 3 mesečni sklop kroga povezanosti. 

Drage raziskovalke srca, lepo vabljene!