Krog povezovanj

zenski krog povezovanj

V MARCU 2023 NOV KROG POVEZOVANJ

Namenjen predvsem tistim, ki ste že bili na branju dušnih zapisov oz. readingih in potrebujete dodatne vpoglede, smernice ali podporo. Nikakor pa to ni pogoj za vstop. Predvsem je to vaš notranji klic.

Skozi več letno delo readingov prihajam ves čas do enakega zaključka. Potrebujemo krog v katerem delimo svoje izkušnje, ugotovitve, odprtosti, brezpogojnosti in sebe v tisoči verziji. Krog kjer se občutimo na dušnem nivoju, v polni trenutni verziji, ne glede na to kje in kako ste v življenju. 

Ta krog je namenjen povezovanju z dušnim vedenjem v sebi in posledično tudi s skupino, ki se bo ustvarila. Krog bo imel odprta vrata 2x letno. Prvič se je to zgodilo decembra 2022, tam delimo avtentične, resnične zgodbe srca. Tako bomo prišle v globlji stik s svojimi različnimi deli – ranjenim ali zaceljenim, zamegljenim ali jasnim, sočnim ali zlomljenim, zaprtim ali odprtim srcem lastnih izkušenj zemeljskega potovanja. 

Krog je namenjen ženskam, tistim, ki vedo, da so zdravilni pogovori mnogo več kot najboljša kava in potrebujejo razumevanje in sočutno skupino drugih žensk, ki so si upale vstopite v neznano in začutiti dele sebe, ki so jim bili do sedaj skriti ali nedefinirani. 

Skupaj bomo odkrivale tančice neznanega in skozi voden proces tako pogovorov kot meditacij ustvarjale svet v katerem želimo živeti. Meditacije in pogovori bodo vodeni s pomočjo svetlobe in vodnikov. 

Krog povezovanj si lahko predstavljate kot skupinski dušni pogovor. Potekal bo v zaprti skupini do max. 8 udeleženk. Srečanje bo trajalo 1,5h do 2h online, 1x tedensko ob nedeljah zvečer, z eno ali dvemi srečanji v živo na izbrani lokaciji. Tam se srečamo v belini in svežini, v krilih in rožah v laseh, z glasbo, cvetjem in dišečim ambientom. Tako bomo začele in končale 3 mesečni sklop kroga povezanosti. 

Izmenjava za celoten 3-mesečni krog je 380€ z posebnim 44% popustom do 3.3.23, če plačate v celoti 212€ oz. 20% za mesečno plačilo s prijavo do 3.3.23 in plačilom torej 101€ na mesec. Celoten program vključuje 9 online srečanj + srečanje v živo skupinskega dušnega pogovora z vodeno meditacijo in kratkimi readingi. 

Drage raziskovalke srca, lepo vabljene!