Krog povezovanj

zenski krog povezovanj

KROG POVEZOVANJ OKTOBER 2023

Namenjen predvsem tistim, ki ste že bili na branju dušnih zapisov oz. readingih in potrebujete dodatne vpoglede, smernice ali podporo. Nikakor pa to ni pogoj za vstop. Predvsem je to vaš notranji klic.

Skozi več letno delo readingov prihajam ves čas do enakega zaključka. Potrebujemo krog v katerem delimo svoje izkušnje, ugotovitve, odprtosti, brezpogojnosti in sebe v tisoči verziji. Krog kjer se občutimo na dušnem nivoju, v polni trenutni verziji, ne glede na to kje in kako ste v življenju. 

Ta krog je namenjen povezovanju z dušnim vedenjem v sebi in posledično tudi s skupino, ki se bo ustvarila. Krog bo imel odprta vrata 2x letno. Tako bomo prišle v globlji stik s svojimi različnimi deli – ranjenim ali zaceljenim, zamegljenim ali jasnim, sočnim ali zlomljenim, zaprtim ali odprtim srcem lastnih izkušenj zemeljskega potovanja. 

Krog je namenjen ženskam, tistim, ki vedo, da je posvečen čas sebi mnogo več kot najboljša kava in potrebujejo razumevanje in sočutno skupino tistih, ki so si upale vstopite v neznano in začutiti dele sebe, ki so jim bili do sedaj skriti ali nedefinirani. 

Ključna beseda POVEZOVANJE pomeni povezovanje svojih različnih delov, povezovanje med preteklostjo, ki nas je oblikovala in prihodnostjo, ki je neznanka, povezovanje vrednot in komunikacije s svetom, povezovanje svojih talentov, darov z izraznim načinom vsakdana, povezovanje aktivnega in neaktivnega življenja v smiselno celoto.

Program je zasnovan z meditacijo na izbrano temo, kratkimi readingi in izmenjavo osebnih izkušenj.

Skupaj bomo odkrivale tančice neznanega in skozi voden proces ustvarjale svoj svet v katerem želimo živeti. Meditacije in pogovori bodo vodeni s pomočjo svetlobe in vodnikov. 

Krog povezovanj si lahko predstavljate kot voden dušni pogovor, v katerem lahko le poslušate, lahko se glasno izrazite, lahko vse ali nič. Vsaka udeleženka dobi jasne vpoglede in usmeritve.

Potekal bo v zaprti skupini do max. 8 udeleženk. Srečanje bo trajalo 1,5h do max. 2h online, 1x tedensko ob nedeljah zvečer, z enim srečanjem v živo na izbrani lokaciji. Tam se srečamo v sproščenosti, v krilih ali trenerki, z glasbo, cvetjem in dišečim ambientom. Tako bomo začele ali končale 3 mesečni sklop kroga povezanosti. 

Izkušnja udeleženke od lanskega kroga:

Sodelovanje v krogu mi je prineslo dobrodošlo pozitivno izkušnjo sprejetosti v ženski krog, ker me že od malega spremlja nezavedno prepričanje, da me drugi zavračajo, in to predvsem ženske. Počutila sem se sprejeto, povezano, čutila sem z drugimi in ob marsikateri zgodbi vidiš, da je tudi tebi življenje prineslo kaj lepega, pa nisi opazil,  oziroma morda v zgodbi druge najdeš rešitev svoje težave ali uvid, kaj si ves ta čas pogrešal. Tjaša, krog si vodila in povezovala uspešno: tenkočutno, z milino in predvsem z modrostjo. Uspela si ustvariti občutek zaupanja, zaradi česar je po mojem menju krog tudi funkcioniral tako dobro. Usmeritve, ki sem jih dobila na srečanjih, so se me sicer dotaknile, a so bile bolj prehodne, verjetno zato, ker nisem bila pripravljena nanje, morda pa so tudi nekje v globini zorele. Že na sredini srečanj pa sem opazila, da so ostajale za mano zavedno tudi preko tedna in na koncu ugotovila, kako se mi je vse (ne samo srečanja v krogu, temveč tudi druge aktivnosti v mojem življenju) zaokrožilo v jasno celoto. In zanimivo, takšen je bil tudi reading: sedaj imam vse za začetek pohoda/potovanja. Neja

Cena za 3 mesečni cikel online druženj vključuje 10 srečanj (9 oline + 1 v živo) je 191€, če plačate posamezno po obrokih je 3 x 70€. 

Srečanja bodo 4 nedelje v oktobru, 4 nedelje v novembru in 2 v decembru.

Začetek nedelja 1. oktober 2023.

Drage bojevnice mehkega srca, lepo vabljene!