Krog povezovanj

zenski krog povezovanj

V NOVEMBRU ALI DECEMBRU ODPIRAM NOV PROGRAM – KROG POVEZOVANJ

Namenjen predvsem tistim, ki ste že bili na branju dušnih zapisov oz. readingih in potrebujete dodatne vpoglede, smernice ali podporo. 

Skozi več letno delo readingov prihajam ves čas do enakega zaključka. Potrebujemo krog v katerem delimo svoje izkušnje, ugotovitve, odprtosti, brezpogojnosti in sebe v tisoči verziji. Krog kjer se občutimo na dušnem nivoju, v polni trenutni verziji, ne glede na to kje in kako ste v življenju. 

Ta krog je namenjen povezovanju z dušnim vedenjem v sebi in posledično tudi s skupino, ki se bo ustvarila. Krog bo imel odprta vrata 2x letno, ravno zaradi konsistence in občutka bližine, saj bomo delile avtentične, resnične zgodbe srca, zato da bomo prišle v globlji stik s svojimi deli – ranjenim ali zaceljenim, zamegljenim ali jasnim, sočnim ali zlomljenim, zaprtim ali odprtim srcem lastnih izkušenj zemeljskega potovanja. 

Krog je namenjen le ženskam, tistim, ki vedo, da so zdravilni pogovori mnogo več kot najboljša kava in ki potrebujejo razumevanje in sočutno skupino drugih žensk, ki so si upale vstopite v neznano in začutiti dele sebe, ki so jim bili do sedaj skriti ali nedefinirani. 

Skupaj bomo odkrivale tančice neznanega in skozi voden proces tako pogovorov kot meditacij ustvarjale svet v katerem želimo živeti. Meditacije in pogovori bodo vodeni s pomočjo svetlobe in vodnikov. 

Krog povezovanj je torej skupinski dušni pogovor in bo potekal v zaprti skupini do max. 8 udeleženk. Potekal bo 1,5h do 2h online, 1x tedensko ob nedeljah zvečer in z dvemi srečanji v živo na izbrani lokaciji. Tam se srečamo v belini in svežini, v krilih in rožah v laseh, z glasbo, cvetjem in dišečim ambientom. Tako bomo začele in končale 3 mesečni sklop kroga povezanosti. 

Izmenjava za celoten 3-mesečni krog je 380€ z otvoritvenim 30% popustom, če plačate v celoti 266€ oz. 20%, če plačate vsak mesec posebej, torej 99€ na mesec. Celoten program vključuje 9 online srečanj + 2 srečanja v živo skupinskega dušnega pogovora z vodeno meditacijo in kratkimi readingi. 

Lepo vabljene!