MORSKI JOGA VIKEND

Termin: 7. – 9. oktober 2022

Lokacija: Adria resort Ankaran, hotel Convent, bivanje v vilah 4*

Vabljeni na joga oddih v čudovit kompleks nekdanjega benediktinskega samostana Sv. Nikolaja v Ankaranu. Prvič bo joga vikend potekal v tej mali mediteranski oazi, ki ponuja izjemen ambient za prakso joge in meditacijo. Adria resort zajema hotelski kompleks, ki je najbolj ohranjen del samostana, obnovljene apartmaje in vile 4* obdane s starimi cedrami, kamp in welneški del z bazenom z morsko vodo. 

PROSTOR ZA VADBO

Poseben je prostor, kjer bomo preživeli največ skupnega časa skozi dih in posvečenost. To je bivša kapela, ki jo krasijo barviti vitraži, lestenci, visok strop in posebna akustika. Prav zato bomo joga vikend namenili tudi harmoniji zvoka. 

PROGRAM

Program bo vključeval jutranji in večerni del praks, tako asan, kot pranajam. manter in meditacij. Povezovanje pa bo ključ do vsega, kar se bo dogajalo skozi vikend valov in oddiha.

Povezava je potrebna, da se zgodi stik nazaj, ker ta odpira in ustvarja prostor naprej. To poganja, daje in krepi. Odpira prsni koš za vdihe, ki nas mehčajo v zaupanju. To pa je izziv v današnji sedanjosti, ki ima vedno bolj oddaljene vrednote kvalitet bivanja. Kako ostati v odprtosti, povezanosti, sproščenosti, ko nam zunanji svet vsiljuje svoje zahteve nad katerimi se lahko nenehno pritožujemo. Tako, da ohranjamo in krepimo povezanost s srčnimi mislimi, vsebinami, namerami, ljudmi, ki imajo podobno vibracijo in čutijo svet okrog sebe. Tako se ustvari povezava s tistim, kar nam je iskreno blizu.

Vabljeni v mehčanje morja in sebe z vsebinami, ki vračajo. 

CENA

Cena programa in nastanitve: 266 eur

Cena vključuje polpenzion v dvoposteljni sobi in program celotnega joga oddiha. Za nastanitev v enoposteljni sobi je doplačilo 23 eur po osebi na noč. Nastanitev je v prenovljenem delu vil, ki so oddaljene od hotelskega dela 3 minute.