VODNI VIKEND ODKLOP Z JOGO IN MEDITACIJO

online meditacije

LOKACIJA: Hotel Špik, Gozd Martuljek****

TERMIN: 27.10. – 29.10.2023

Kako vzpostaviti globljo povezavo in odnos s sabo? Vprašanja, s katerimi se srečujemo vsi. Kako vzpostaviti bolj zdrav odnos do sebe, preden nas fizično telo opozori z bolečino? Kako umiriti um brez pretiranega filozofiranja in zapravljanja časa? Kako srečati svoj čustveni svet lahkotno in brez napora?

Fizična praksa joge je le del velikega energijskega sistema, ki deluje na živčni sistem telesa. Meditacija jo izredno dopolnjuje oz. deluje kot samostojna tehnika umiritve uma, zmanjšanja stresa in boljšega počutja celostno. Stik z mrzlo vodo nas prizemlji in izostri čute. Če se želimo počutiti dobro v svetu, ki nas oddaljuje od bistva, je potrebna praksa, ki deluje na vseh ravneh in se dopolnjuje.

Dihalne tehnike znanstveno dokazano vplivajo na živčni, hormonski, imunski in krvožilni sistem. Vzpostavlja se hormonsko ravnovesje, spremeni se telesna biokemija, telo postane alkalno, okrepi se ožilje. Na ta način bomo združili dve učinkoviti praksi, jogo in hladno kopel, saj obe vključujeta dihalne tehnike, ki koristijo in vodijo v zdrave navade in kvalitetne spremembe.

Najprej se je potrebno resetirati in umiriti. Delovati v prid sebe s preizkušenimi praksami. Si upati. Temu bo namenjen VODNI VIKEND ODKLOP Z JOGO IN MEDITACIJO.

Vikend odklop je namenjen vsem, ki želite:

 • imunsko okrepiti telo
 • premagati strah in odpor
 • vzpostaviti čustveno ravnovesje
 • nevtralizirati stres
 • osvežiti energijsko počutje
 • boljši spanec
 • aktivirati samozdravilne procese
 • dvigniti samozavest in izboljšati samopodobo
 • okrepiti vero v lastne sposobnosti in na novo definirati pojem nemogoče
 • doživeti kvaliteten odklop v prijetni družbi
 • aktiven, sproščen, energijsko poln vikend

Vikend bo povezoval dva dela – vadbo joge z meditacijo in zdravilno ledeno kopel. Obe tehniki učinkovito delujeta celostno, z obema se sprostimo in naučimo pravilnega, zavestnega dihanja. Ni dovolj vedeti, potrebno je doživeti. Vikend bo naravnan zelo izkustveno, saj edino praksa prinaša spremembe, ki si jih želimo. Preboje, premike, zaupanje.

Vsak, ki opravi ledeno kopel na tem vikendu, je opremljen z vsemi orodji in znanjem za redno izvajanje te prakse tudi doma. Za dobro zdravje in počutje smo namreč dolžni poskrbeti sami. Vse kar potrebujemo, je že v nas samih in na nas je, da pridobljeno znanje uporabimo tudi v praksi. Enako je s prakso joge. Vadili bomo hatha jogo, ki je namenjena vsem, tako neizkušenim kot poznavalcem joge. Predhodno znanje ni potrebno ampak le volja in odločitev. 

Vabljeni na nepozabni vikend odklop v objem gora. Ledena kopel bo v jezeru Jasna. Vikend vodita izkušeni mojster potopov Emil Ledenko Ledeni ter učiteljica joge in meditacije, Tjaša Kuzmič, Asha.

Lokacija: hotel Špik, Gozd Martuljek

Termin: 27.10. – 29.10.2023

CENA

Cena programa je 290 eur; v paru 260 eur po osebi.

Zgodnja cena, ki velja za prijave do 5.10.2023: 260 eur; v paru 230 eur po osebi.

Cena ne vključuje nočitvi ali polpenzion. Možnost bivanja v 3* ali 4* delu hotela Špik.

Podroben program vikenda in cene nastanitve dobite ob prijavi. Mesta so omejena.

Nadvse dobrodošli.