INTUITIVNA JOGA

Intuitivna znanja ali bolje vedenja imamo globoko v sebi vsi, odvisno le, koliko in, če to v sebi razvijamo ali ne. Iz teh vedenj se je razvila tudi intuitivna joga.

Če je prišel tvoj čas, da narediš nove korake in dovoliš, da vstopijo lahkotno in resnično, te vabim na skupinska ali individualna srečanja, kjer je jogijska praksa prepletena s intuitivnimi vpogledi. Vabim te na malo drugačno vadbo, kot ti je poznana. Intuitivna joga je praksa, ki je prilagojena predvsem tvojemu počutju, energijski sliki, sprostitvi blokad, ki se kažejo skozi govorico telesa, pogled in izraz. Skozi dihalne in meditacijske tehnike se tako največ posvečamo energijskemu telesu in počutju.

Marsikaj se da spremeniti, sprejeti, ozavestiti, če le delujemo iz svoje resnice, iz srca. Se odločimo, da želimo najprej pomesti pred svojim pragom in zaživeti bolj polno in izpolnjujoče življenje. Zato je potrebna predanost, delo in vztrajnost. Potrebna je praksa, da lahko vedenja in znanje, ki ga imamo, uporabimo na najbolj praktičen način. Poskrbeti za svoj prvi dom, telo, je ključna stvar, če želimo delati premike in udejanjati male spremembe, ki nam lahko močno olajšajo življenje.

Skupinske ali individualne vadbe intuitivne joge, kjer postavimo telo v pretok na vseh nivojih se oblikujejo glede na energijo skupine ali posameznika. Srečanja, kjer nas vodi moč intuicije s povabilom, da spregovori duša in se izrazi srce, da stopimo v stik z globljimi ravni sebe in obstoja. Ob prisotnosti ljubečega vodstva in duhovnih vodnikov, se vzpostavi subtilno polje, kjer so prisotne božanske energije, ki nam želijo pomagati na naši poti duhovnega razvoja in zavedanja.

V ospredju intuitivnih vadb je duhovna nota, energijski spekter, svetloba in delovanje skozi polja osebnostne in duhovne rasti.

Termini in lokacije, kjer se izvaja intuitivna joga, so objavljeni na tej povezavi.