MOJA ZGODBA

Kdo sem in kdo nisem?

Večna raziskovalka odnosov, ljubezni, narave in smisla.

Obožujem gibanje, anatomijo, pomladno zeleno v vseh odtenkih, poletje na tisoč in en način, razglede, odprta srca, globino in širine pogledov, mistiko in nevidni svet.

Študij ekonomije ni bila moja strast, zgolj izobrazba, novodobno kapitalistično usmerjenost in intelektualno teorijo zamenjam za zelene oaze in osebne globine z jasnino po skupnem dobrem in novi ureditvi sveta. Sem zagovornica naravnega in praktičnega, svetlih sil in svetlobe na delu v različnih odtenkih in barvah.

Joga me spremlja in omogoča pokončno držo več kot 20 let. Jogijsko pot sem začela zaradi bolečin v hrbtenici, nadaljevala zaradi čudovite razbremenitve stresa in začela s poučevanjem zaradi močnega notranjega klica. Tako se je zame začela odvijati drugačna pot, tista, kjer sem premagovala svoje nemoči, dvome in strahove in jih zavestno preobražala v notranje zmage. Joga mi je ves čas daje močno strukturo in varnost, prostor za razbremenitev, radost in rast. Tako vzporedno jogi hodim tudi pot alternativnega izobraževanja osebne in duhovne rasti.

  • Leta 2012 sem zaključila RJU 300 V Sadhani Ljubljana.
  • Leta 2014 pridobila mednarodni certifikat Rainbow kids yoga in več let poučevala jogo za otroke.
  • Leta 2016 začela z joga vikend oddihi v Kranjski gori, ustanovila blagovno znamko Joga z razgledom, kjer smo med prvimi v Sloveniji začeli jogo združevati z meditativnimi sprehodi v naravi in well – being storitvami. Nadaljevala samostojno z oddihi na morju in drugod po Sloveniji.
  • Različni učitelji joge v tujini so oblikovali mojo lastno prakso, tako sem poleg klasične hatha vadbe po učenjih Yoganande in Sivanande začela z poučevanjem intuitivne joge, ki je preplet zavestnega gibanja, zavedanja sporočil telesa in čutenja srca.
  • Skozi leta me spremlja redno izobraževanje v tujini, veliko svojega letnega dopusta sam namenila predvsem študiju in dodatnemu znanju iz področja joge in anatomije, duhovnosti in energijske medicine.
  • V zadnjih letih sem poleg certifikata za intuitivno svetovanje, pridobila certifikate za energijsko zdravljenje po metodi Pranic Healing. Oboje tudi prakticiram v osebnih individualnih srečanjih.

Vsaka pot se tlakuje postopoma, vsak razvoj potrebuje svoj čas in ko dozori, se znanje, izkušnje in predanost prelijejo v zgodbo, ki jo živimo in delimo naprej. Živeti sebe in svoje izbire, poslano srečo pomeni slediti svoji poti srca, tudi, če zato hodimo v drugo smer.