DUŠNI READING – intuitivno branje energij

Če želiš delovati drugače, kot te nagovarja vsakodnevna rutina ali znani rek tako pač je, ne kompliciraj, pozabi, gremo dalje”, potem veš, da obstaja nekaj več, predvsem nekaj nevidnega kar poganja ta svet …

Vabim te na individualna srečanja, intuitivno branje energij – reading, v katerih spregovorijo slike spominov, slike povezav, ki so vaši vodniki, pomočniki, glas večkrat nerazumljivega. Tako se podajamo izven zemeljske logike in skupaj vstopimo v stik z dušo, ki biva v svetlobi brezčasja.

Tam vodi moč intuicije in sproščene povezave, ki teče v sprejemu in predaje sporočil o dušnem poslanstvu, o preteklih življenjih, spominih, notranjem svetu, kolektivnih in arhetipskih energijah, karmičnih zapisih, genetskih povezavah, nezavednih vplivih … vse poteka v povezavi, ki jo prejmem v napol hipnozi, tako se običajno večinski del readinga odvija na drugi frekvenci zaznav. Zato se jih kot medij v večini ne spominjam. Vi pa.

Srečanja so topla, srčna, spodbujajoča, saj so prisotne božanske energije, ki nam želijo pomagati na osebni poti duhovnega razvoja in zavedanja. 

Intuitivno branje energij je branje in prevajanja nadčutnih zaznav, simbolov, energij, ki predstavijo poglede in razumevanje, ki je za posameznika v tistem trenutku najbolj optimalna. Predana so sporočila vodnikov, ki so v najvišje dobro in ne samo takšna, ki bi si jih želeli slišati ali po katerih hrepenimo.

Branje je izjemno personalizirano. Zajema pretekli izvor – večinoma prehodna utelešanja, sedanje stanje z dušne perpsektive in občasno tudi vpogled vnaprej. Vsekakor to ni napovedanje prihodnosti, ampak predvsem poglobljeno osebno srečanje in dobra popotnica za osebno rast. Readingi so odlična spoznavna resničnost za osebni duhovni razvoj.

Reading deluje po principu: semena so predana, tla so vaša.

Zavedanje, da vstopam v osebno polje smatram zelo odgovorno in z vsem spoštovanjem opravljam svoje dogovore vestno in zaupanja vredno.

Srečanja intuitivnega branja energij so v živo ali online. Lepo dobrodošli v svet, ki povezuje nebo in zemljo.