INTUITIVNO BRANJE ENERGIJ

Če želiš delovati drugače, kot te nagovarja vsakodnevna rutina ali znani rek tako pač je, ne kompliciraj, pozabi, gremo dalje”, potem veš, da obstaja nekaj več, predvsem nekaj, kar poganja ta svet …

Zato te vabim na individualna srečanja, intuitivno branje energij, – reading, v katerih spregovorijo slike spominov, ki so vaši, slike povezav, ki so vaši vodniki, pomočniki, glas višjih povezav. Kljub temu, da se podajamo izven zemeljske logike, skupaj vstopimo v stik z dušo, ki biva v svetlobi brezčasja.

Vabim te na srečanja, kjer vodi moč intuicije, povezave, ki teče v sprejemu in predaje sporočil o dušnem poslanstvu, o preteklih življenjih, spominih, notranjem svetu, kolektivnih in arhetipskih energijah, karmičnih zapisih, genetskih povezavah, nezavednih vplivih… vse poteka v povezavi, ki jo prejmem v napol hipnozi, tako se običajno večinski del readinga odvija na drugi frekvenci zaznav. Zato se jih kot medij v večini ne spominjam.

Srečanja so topla, srčna, spodbujajoča, saj so prisotne božanske energije, ki nam želijo pomagati na naši poti duhovnega razvoja in zavedanja. Intuitivno branje energij je branje in prevajanja nadčutnih zaznav, simbolov, energij, ki predstavijo resnico, ki je za posameznika v tistem trenutku najbolj optimalna. Predana so sporočila vodnikov, ki so v najvišje dobro in ne samo takšna, ki bi si jih želeli slišati ali po katerih hrepenimo.

Branje je izjemno personalizirano. Zajema pretekli izvor – večinoma prehodna utelešanja, sedanje stanje z dušne perpsektive in občasno tudi vpogled vnaprej. Vsekakor to ni napovedanje prihodnosti, ampak predvsem poglobljeno osebno srečanje in dobra popotnica za rast. Predvsem duhovno rast.

Reading deluje po principu: semena so predana, tla so vaša.

Srečanja intuitivnega branja energij so v živo ali preko spleta. Lepo dobrodošli v svet, ki povezuje nebo in zemljo.