MOČ POLETJA

moc poletja tjasa kuzmic

Sama beseda POLET – JE odpira krila. Ne glede na nepredvidljive nevihte, vetrove in družbeno klimo, je poletje čas za svoj polet v sproščenost, vročo radost, reset, čas za manj, za brezdelje, voljno kožo in mehko telo. Poleti je tudi čas za vse tisto, kar nam ne uspe med letom.

Si želiš prekiniti zavlačevanje in prelaganje na naslednjič, ki ne pride?

Čutiti moč za premike ali spremembe, pa nisi prepričana kakšno moč sploh in kaj je potrebno spremeniti naprej?

Želiš postati bolj čuječa, čuteča in sproščena?

Imaš nepojasneno občasno bolečino, ki se ti seli po telesu, kot da ti koža ni prav?

Ne veš kako ublažiti nihanja razloploženj in čakanja, kdaj bo drugače?

Če se ti vrtijo takšna in podobna vprašanja, potem te srčno vabim to poletje v ženski krog različne starosti, različnih zanimanj in različnih izkušenj, z enim skupnim namenom KAKO ZMANJŠATI SKRBI in ODPRETI SVOJA KRILA.

Srečanja MOČ POLETJA so namenjena ženskam, ki si želijo ob sproščenem druženju spoznati veščin globoke sproščenosti, zaupanja svoji poti in povezavi z osebnim virom radosti, ne glede na zunanje okoliščine. Predstava, kako bo teklo življenje, se zamenja vsaj vsako desetletje. Pri ženskah običajno še bolj pogosto, saj se telo spreminja po hormonski poti, počutje v svoji koži po različnih vlogah in obdobjih, ki so povezane z materinstvom, partnerstvom in delovnim področjem. Predstave in realnost, ki nas doleti, ima lahko veliko vrzeli in nepredvidljivosti.  

Če želiš bolj obvladovati svoje spremembe, se priklopiti na osebni notranji vir, biti sproščena v svojem telesu, odkleniti zategnjenosti, občutiti mehkobo, poleteti v novosti, kontrolirati strah in druge občutke, ki zapirajo krila, zaživeti več sproščene povezanosti v odnosih, se mi pridruži na polnem 4 urnem dogodku MOČ POLET – JA pod krošnjami. Skupine bodo manjše, prostor energijsko pretočen, prostoren in dihajoč, na toplem soncu ali v senci dreves.

Srečanja se v primeru deževnega vremena selijo v online zoom sobo domačih odprtih oken.   

Na srečanju boš spoznala energijske tehnike, ki te peljejo v :

 • globoko sproščenost in jih lahko uporabimo kadarkoli in kjerkoli
 • spoznanja kje izgubljamo svojo moč
 • kako odkleniti svoje zatege, ki se selijo po telesu
 • načine kako zmehčati svoje reakcije in zakaj postati mehkejša v turbo svetu
 • načine za sproščeno povezanost, ki se ti bo vidno odvijala v odnosih
 • kako zajeti val poletja in napolniti baterije preden ga je konec
 • priklop na svoj notranji vir

URNIK

09:30 – 10:00 prihod
10:00 – 11:30 vsebina tehnik “bela tehnologija”
11:30 – 12:00 odmor in malčka
12:00 – 13:15 vsebina tehnik “odprta krila”
13:30 – 14:00 meditacija za integracijo in prizemljitev

* Dodatni program – sprehod na energijske točke Žusma (sončni vzhod ali zahod)

LOKACIJA

Kozjansko, Babna Reka, vrt pod krošnjami dreves 

Radomlje, Arboretum Voljči potok, park senčna zelenica

UTRINEK UDELEŽENKE

V svetu polnem kaotičnosti, konstantnega hitenja in prenatrpanosti z raznimi energijami se včasih izgubim. Pozabim na svojo identiteto, se zlijem z okolico in postanem delček neke celote, ki mi velikokrat sploh ni všeč… Nisem več individum, pomehanim se in včasih celo pozabim na svojo ženskost in ženstvenost. Dolgo časa sem živela v svetu, kjer pojem »ženska« zame sploh ni obstajal. Mogoče sem se ga bala? Mogoče se mi je gnusil? Mogoče oboje. Da bi samo sebe označila s pojmom ženska se mi je zdelo praktično nemogoče. V zadnjem letu vedno bolj cenim in sprejemam žensko v sebi, kljub temun pa me včasih ob tem še vedno oplazi tih odpor. Odslovim ga z negovanjem in razumevanjem. Opažam ogromno žensk, ki se soočajo s podobnimi občutki, nekatere se svoje ženskosti ne zavedajo, nekatere jo zanikajo in odrivajo proč, nekatere si ne vzamejo časa, da bi ji posvetile pozornost in nego, nekatere pa rajši prevzemajo moško energijo.

Ravno zato, so ženski krogi oz. babja srečanja, ki jih organizira Tjaša tako zelo poseben kraj, kjer lahko ponovno spet obudimo notranjo sebe in se začutimo. Kjer smo lahko ponosne na to, kar smo, brez sramu in brez obsojanj. V varnem, zelenem mehurčku, obdanem z gozdovi z vseh strani, prostranim nebom od zgoraj, ter mehko travo, kjer sem se lahko sprehajala bosa sem to izkusila lani avgusta. Ravno v tistem obdobju, ko še nisem zares čutila v sebi, da sem ženska na način, kot ga čutim danes. Krogi so mi odprli novo sfero, nov pogled na moje sozemljanke, nase, na moje telo odvzunaj in odvznotraj. To je bila prelomna točka, kjer sem najprej uvidela, kako posebna, čudovita in izjemna bitja so ženske in kako, sem lahko tudi jaz del njih. Del tega nadvse izjemnega, briljantnega in navdihujočega spola. Kako lahko končno ponosno in na ves glas zavpijem: ˝Ženska sem! Ženska sem in ponosna sem nato!˝ Iza

Prišla sem težka in napeta, odšla sem lahkotna, napolnjena s čudovito energijo, omehčana in optimistična.
Okolje je enostavno čarobno, srčnost Tjaše me je sprostila v prvem trenutku njene dobrodošlice, da sem se v nadaljnjih uricah druženja počutila varno in brez kakršnih koli zadržkov delila svoja občutja, dvome in bolečine.
Prav vsaka od prisotnih je nekaj prispevala k temu, da sem preživela bogato popoldne in odnesla s seboj še eno krasno izkušnjo in potrditev, kako pomembno je žensko druženje in pogovor z osebami, ki te razumejo in čutijo. Barbara

TERMINI 

 • NEDELJA, 30.6. lokacija BABNA REKA
 • NEDELJA, 14.7. lokacija RADOMLJE
 • NEDELJA, 21.7. lokacija BABNA REKA
 • NEDELJA, 18.8. lokacija BABNA REKA
 • NEDELJA, 25.8. lokacija RADOMLJE

Dodatni program sprehoda se prilagodi vremenu in številu prijav, ob prijavi navedite lokacijo + sprehod. Za prijave na Kozjansko se nekaj dni pred datumom se potrdi časovni termin sprehoda na Žusm. 

CENA: 88 EUR

Cena vključuje štiri urni program, zdrave prigrizke, lahko kosilo na lokaciji Kozjanskega, Babna reka.

Cena na lokaciji Radomlje je 80 eur, brez kosila. Vstopnina v park ni vključena v ceno.

V primeru 2 prijav skupaj, se vam prizna 10% popust.


Voden ogled energijskih točk Žusm – 10 eur (ali več) se donira Zavodu za zaščito megalitov. 

Prijave so obvezne, število mest na posameznem srečanju je omejeno.

Za lokacijo Babna reka je tudi možnost vikend paketa (nočitev v svojih šotorih, večerja) proti doplačilu.  

Srečanja bodo v primeru minimalno 4 prijav. Potrditev udeležbe je potrjena s predhodnim plačilom na trr. V primeru odpovedi je možen le prenos na naslednji razpisan termin ali drugi osebi. V primeru izredne višje sile se plačilo vrne.