Joga & intuicija

Dan poletnega solsticija, ko sonce doseže svoj vrhunec in obdobje svetlih, toplih, močnih energij. Želim vam, da izkoristite ta poseben opoj in začnete poletje v miru, z zadovoljstvom, meditacijo in nadaljujete s počitniško brezskrbnostjo. Vesela bom kakšne morske, gorske, travniške,… vsekakor pa dopustniške slike jogijske asane, pa tudi, če je to šavasana 🙂 pošljite, pišite, sicer pa bo tako kot vsako leto, minilo prehitro, ko se zopet vidimo. Nova sezona se v Radomljah (pon., sre.) začne septembra, v Mengšu kot vsako leto do sedaj, oktobra.

Novost prihodnje sezone je intuitivna joga namenjena predvsem individualni praksi. Letošnje leto, so bile tudi naše skupinske joge obarvane v tem duhu, ko sem se “povezovala” med pripravami na vadbe ali med samo vadbo dobila določeno sporočilo, ki je bilo namenjeno prav vsem, ki smo bili povezani v dihu in srcu. Seveda s tem nadaljujemo tudi v bodoče.

Spomladi sem zaključila izobraževanje pri Teji Melinc za intuitivno delo in svetovanje, ki vam ga želim predstaviti v nadaljevanju. Če vam resonira, zabliska in predvsem, ko začutite, da potrebujete dodatne vpoglede, sem na voljo, tudi čez poletje. Za termin in lokacijo se dogovorimo sproti. Z družinsko jogo v vrtcu Zarja zaključujem in se odzovem na povabilo, če bi kdo želel imeti privatne, osebne ure joge z družino.

Uživajte in predvsem vam želim veliko kvalitetnega počitka in polno srce optimizma 🙂

N A M A S T E.

***************************************************

Vprašanja brez odgovorov, enaki rezultati kljub drugačnim pristopom, strah pred resnico, začarani krogi, želje brez dejanj, kompenzacija življenjskih navad in cona udobja, dobro poznana teorija, ki v praksi ne deluje, iskanje smisla, iskanje svojega poslanstva, nenehne težave z zdravjem, zavedanje, da obstaja nekaj več … Ti je kaj od naštetega poznano?

Se kdaj zalotiš, da zavoljo ugajanja, pozornosti ali zaradi določenih koristi zanikaš svoj lastni jaz in občutke, se skrivaš za masko nasmeha, se prekomerno prilagajaš situaciji v upanju, da bodo tvoje želje padle na plodna tla? Dogodki, ki se ponavljajo in občutki, da si brez energije, s polno glavo misli in notranjim nemirom zaključuješ dneve, tedne, mesece in čakaš … Čakaš na spremembo, svojo pasivnost upravičuješ z nameni usode, analiziraš … Ponavljaš znane vzorce čeprav se zavedaš, da niso najboljša izbira?

Veš, da je velika razlika med vedeti in delovati, a nimaš moči za prvi korak v želeno smer. Proces iskanja odgovorov, trenutki v katerih čutiš dvome in strahove, ki zavirajo tvoj osebnostni razvoj, je lahko naporno in dolgotrajno. Marsikaj se da spremeniti, sprejeti, ozavestiti, nadoknaditi, če le delujemo iz svoje resnice, iz srca in se odločimo, da želimo najprej pomesti pred svojim pragom in zaživeti bolj polno in izpolnjujoče življenje.

Torej, če želiš delovati drugače, kot te nagovarja vsakodnevna rutina ali znani rek “tako pač je, ne kompliciraj, pozabi, gremo dalje”, potem veš, da obstaja nekaj več, predvsem nekaj, kar poganja ta svet, brez vpletanja in delovanja človeka. Tako kot vsako leto vzbrsti češnja, zraste pšenica in pade prvi sneg, tako tudi naravne sile delujejo na vsakega izmed nas, sadijo, zorijo in odložijo poglavja, ko je njihov čas.

Če je prišel tvoj čas, da narediš nove korake in dovoliš, da vstopijo lahkotno in resnično, te vabim na osebna srečanja, kjer govori intuicija, in na pogovor, kadar čutiš, da potrebuješ pomoč, podporo, odriv in odgovore. Vabim te v družbo nevidno vidnega in globokih spoznanj.

Morje

Intuitivna znanja ali bolje vedenja imamo globoko v sebi vsi, odvisno le, koliko in, če to v sebi razvijamo. Splet različnih okoliščin me je pripeljal do tega, da danes lahko vidim in zaznavam energije, ki nam kot močni nezavedni programi krojijo usodo, v katero verjamemo ali tudi ne. Jasnočutnost in vpogled v polje, kjer spregovorijo druge resnice obstoja večnosti, je dozorevalo in se razvijalo dolga leta, a zdaj vem, da je prišel čas, ko bodo govorile za vas.

Že od nekdaj so me privlačile vsebine z duhovnim in mističnim pridihom. Učila sem se od najboljših. Petnajstletna praksa joge pod okriljem mnogih jogijskih učiteljev in več letne izkušnje pri poučevanju joge so mi odprle vrata v duhovno razumevanje življenja, v globlje razumevanja človeškega delovanja in hkrati v energijski svet zemeljskega obstoja. Po več letih izobraževanj pri Taji Albolena (mentorica za razcvet ženske), izobraževanj na predavanjih in delavnicah pri Lani Praner (mojstrica kanaliziranja), različnih slovenskih in tujih duhovnih učiteljev, sem letos pridobila certifikat za intuitivno svetovanje pri Teji Melinc (intuicija.si). Življenjske izkušnje, veliko prakse joge, nadčutne zaznave… vse me je vodilo do tega, da sem v sebi odkrila darove, ki govorijo svojo zgodbo in zaradi katerih danes pišem te vrstice.

Zahod

Zato te vabim na individualna srečanja, v katerih spregovorijo vodniki, pomočniki, glas višjih. Vabim te na srečanja, kjer vodi moč intuicije in predaja sporočila o dušnem poslanstvu, o preteklih življenjih, otroštvu, notranjem svetu, kolektivnih in arhetipskih energijah, karmičnih lekcijah, genetskih povezavah, nezavednih vplivih… Srečanja so topla, srčna, spodbujajoča, saj so prisotne božanske energije, ki nam želijo pomagati na naši poti duhovnega razvoja in zavedanja. Branja in prevajanja nadčutnih zaznav, simbolov, energij predstavijo resnico, ki je za posameznika v tistem trenutku najbolj optimalna. Predana so sporočila vodnikov, ki so v najvišje dobro in ne samo takšna, ki bi si jih želeli slišati ali po katerih hrepenimo.

 

UTRINKI in izkušnje tistih, ki so se opogumili in pristopili bližje:

»Tjašin “reading” mi je segel globoko v dušo. Prišel je v ravno pravem trenutku, ko sem se znašla na težki preizkušnji in na križišču, pri katerem nisem vedela, kam naj zavijem. Reading mi je odprl oči v drugo sfero Mene. Odprl vedenje, ki je bilo skrito nekje globoko v meni. Zadela je stvari, za katere ji nikoli prej nisem niti omenjala. Zelo intuitivno, nežno mi je predala sporočila Vodnikov. Podala mi je tolažbo, da ni vse tako hudo, kot se sprva zdi. Predvsem pa sem dobila ogromno odgovorov na moje ZAKAJ in KAKO. Toplo priporočam. Danes gledam na življenje drugače, marsikaj mi je zdaj jasno, ZAKAJ so se mi zadeve postavile tako, kot so se. In zdaj vem, KAKO naprej. Hvala, draga Tjaša!«
Ana

»Najlepša hvala, Tjaša, podala si mi veliko novih potrditev in odkrila tudi nekaj tistih, ki so bile malce skrite. Dalo mi je točno tisto, da sem lahko začela delovati… Resnično se vidi, da delaš z ljubeznijo. Hvala iz srca.«
Kaja

»Tjaša…kako v besede preliti magičnost trenutkov s tabo? Kako z besedami izraziti hvaležnost Tebi, ker Si? Hvaležnost Univerzumu, ker Te mi je pripeljalo na mojo pot? Edine besede, ki se rojevajo ob moji izkušnji s tabo so Ljubezen, Večnost, Mir in Dom. Popeljala si me v čudovito občutenje nevidnih svetov Ljubezni, mojih Vodnikov, mojih Angelov. Neizmerno sem Ti hvaležna, ker si se povezala z mano, ker si me začutila in mi predala toliko zame pomembnih, osvobajajočih stvari! Brez tega zavedanja bi še kar hodila v krogu…sedaj pa vem kje se lotiti zadeve in to me navdaja z lahkotnostjo in pogumom!«
Tanja


********

Za osebni termin se naročite preko maila
tjasa@ashajoga.si.

Izvedba branja energij (reading) je mogoča osebno, v pisni obliki preko e-pošte ali preko video klica.

Vsi, ki ste obiskovali vadbe joge, sedanji kot pretekli, lahko do konca septembra 2018 koristite popust v višini 50%. Za vse ostale veljajo spodaj navedene cene:

– pisni reading 60€

– osebno srečanje intuitivnega svetovanja v živo ali preko spletnega komunik. orodja, svetovanje skozi vpoglede v pretekla življenja in arhetipe 80€  (1h)

individualno svetovanje, ki poleg intuitivnih vpogledov vključuje tudi specifične vaje iz joge, dihalne in meditacijske tehnike 110€ (1,5h)

– program, ki vključuje jogijsko vadbo, meditacijo, intuitivno svetovanje in izbrano osebno področje, ki bi ga želeli razvijati najprej skozi podporo in mentorstvo 200€ (do 3h skupaj ali posamezno po urah).

 

TjAša

Učiteljica hatha joge, intuitivna svetovalka, podpora za ženske na poti prebujenja