Joga 2022 in vabilo na 1. joga vikend

Začetek novega meseca, tistega v katerem se prebudi moč sonca in narave, je tukaj. Da bi le znali ujeti novo energijo in začutiti svojo notranjo moč za vse izzive. Mesec posvečen ženski nas bo vodil proti pomladi, tako na vadbah joge, kot meditaciji in prvem letošnjem joga vikendu. Dobrodošli lepo, tudi v družbi svojih partnerjev, tako lahko izkoristite vikend skupnega doživetja, tudi, če se ne udeležijo celotnega programa ali joge. 

Življenje se odraža v barvah. Barvah različnih odtenkov počutja, priložnosti, okoliščin in izbir. Skozi barve, ki se pretakajo v nas samih, se barva življenje zunaj. Tako vedno vidimo svet v lastnem odsevu notranjega dogajanja. V času, ki ga živimo, bolj kot kadarkoli potrebujemo ravnovesje. Ravnovesje prinaša mir, moč in jasnost.

NOVO – KUNDALINI JOGA

Odpiramo nove možnosti in skupino joge za začetnike, zato vsi, ki vas kliče sporočite, da začnemo čimprej. Termin ponedeljek 18.30. Prav tako smo odprli nov jutranji termin kundalini joge ob sredah ob 7h v Radomljah. Dobrodošli, vse prakse joge lahko spremljate tudi online ali preko posnetkov, ki jih dobite na mail.

MEDITACIJA

Meditacija v mesecu marcu bo v nedeljo 13.3. ob 20h v Radomljah, prijave so dobrodošle, vaša udeležba še bolj.

INDIVIDUALNI READINGI

Individualni readingi (dušna branja) v živo ali online, termini po dogovoru. Readinge lahko nadaljujete tudi z dušnimi pogovori, ki služijo kot podpora in pomoč za globine in širine, ki se odprejo. 

POMLADNI JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM 25. – 27. MAREC 2022

Joga vikendi so namenjeni postavitvi novega ravnovesja. Življenjski izzivi redno črpajo zaloge energij, informacijska poplava nam ga ruši dnevno, zato je za ohranitev zdravega psiho fizičnega počutja pomembno, če ne že nuja, da se zavestno odklopimo in naužijemo kratkih in daljših oddihov. Vendar ne katerihkoli! Oddihi, ki nagovorijo naša čutila, nahranijo naše telo in dušo, so tisti, ki prinesejo polnejši in vrednejši učinek. Torej izbrani oddihi, na izbranih lokacijah, kjer se energijsko spočijemo, naužijemo kvalitetne hrane in v družbi podobno čuječih umirimo um.


Tema pomladanskega joga vikenda je MANTRA ŽIVLJENJE.

Tokratni joga vikend, ki se bo odvijal na čudoviti domačiji TEŠNAK, bomo uglasili s petjem manter in zvočno kopeljo. Domačija, ki slovi po izjemni gostoljubnosti, kvalitetni hrani iz domače njive in ima močne energijske točke, nas bo gostila odprtih rok.


Zvok, glasba, petje so močni, prijetni in enostavno pripomočki, ki nam lahko močno pomagajo, in kar je najlepše, vedno jih nosimo v sebi in s seboj. Najmanj, kar lahko storijo, je, da lahko našo avro v vsakem trenutku dneva čistijo, okrepijo in zaščitijo. To pa prispeva kapljico v morje avre celotnega človeštva. Kot vemo, je sleherna fizična motnja najprej prisotna v energijskem polju našega telesa. Pri tem je zvočna terapija velikega pomena kot preventiva ohranjanja zdravja in kot pomoč pri vzdrževanju visoke vibracije zavesti. Joga vikend bo vključeval poleg popoldanskih sproščujočih praks hatha joge tudi kundalini jogo za
jutranji prižig. Joga vikend je primerne tako za začetnike kot vse, ki vadijo jogo že dlje časa. Vadbe joge ne bodo usmerjene v posamezne prakse asan, ampak bodo zastavljene zelo celostno, tako bomo bomo postopoma skozi štiri vadbe joge dosegli razbremenitev in se uglasili na harmonizacijo telesa in duha.

Prakse joge bodo vključevale dihalne tehnike, kratko meditacijo in jogo smeha.

Večerno zvočno kopel bo vodil Urban Brenčič, s katerim se bomo tudi naužili lahkotnega petja spevnih manter. Mantre kot izbrani ponavljajoči zvoki, priklic svetlobe in kadar jih pojemo iz srca, nam prinašajo tudi zdravljenje in globoko umiritev. Urban se že vsaj deset let ukvarja s prvinskim zvokom, glasom, različnimi dihalnimi tehnikami in meditacijo. Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in
meditacijah, ki jih izvaja, uporablja različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat išče v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenese na inštrumente in glas. Glasbila se med seboj lepo dopolnjujejo, podpirajo in nas vodijo skozi različne svetove proti sebi.

Domačija Tešnak v Hotavljah je lani prejela mednarodni okoljski znak Green Key, ki je prepoznan kot standard odličnosti in trajnostnega delovanja. Čutiti je, da je vsak kamen položen s spoštovanjem in prostori na 200 let stari domačiji dihajo z ljubeznijo. Lokacija je uglašena z vsemi naravnimi elementi, prostori so zračni in prijetni, apartmaji za 2, 3, 4 ali 6 oseb in čudovit prostor za skupinsko vadbo. Hrana iz skrbnih rok gostiteljice je domača in pripravljena z ljubeznijo (vegetarijanska/veganska),
obilen zajtrk, kosilo in zgodnja večerja bo podpirala naš program in ritem vikenda.

CENA

Cena celotnega joga vikenda za zgodne ptice do 18.3.22 je 260€, kasneje je cena vikenda 290€. Število mest je omejeno, ob prijavi navedite željeno nastanitev v apartmajih s skupnimi ležišči. Nastanitev je možno plačati tudi z turističnimi boni.

V ceno je vključeno:

* 2x nočitev in polni penzion
* 5x vadbe joge z meditacijo
* vodeni sprehodi 
* organizacija vikenda
* turistična taksa

Doplačilo po osebi 12 eur (ali poljubni prispevek) je za zvočno kopel in doplačilo 10€ za finsko savno. Joga blazino potrebujete svojo. Odeje, kvadre in trakove si po želji lahko izposodite ali kupite po ugodni ceni.

Svojo rezervacijo potrdite s prijavo na mail in plačilom programa 130€ na TRR Ashajoga, nastanitev polni penzion 65€ na noč/osebi pa direktno na domačiji Tešnak. Podroben program joga vikend dobite ob prijavi na tjasa@ashajoga.si. Rezervacija je dokončno potrjena s plačilom programa. V primeru odpovedi zaradi razloga višje sile se denar za rezervacijo povrne.

NASLEDNJI JOGA VIKENDI Z RAZGLEDOM, ki bodo vsebinsko prilagojeni lokaciji:

Kranjska gora, Hotel Špik, 10.6. – 12.6.2022

Ankaran, Hotel Convent, 7.10. – 9.10.2022

Spletna stran je še v prenovi, a ponovno vidna, tako najdete vse podatke o terminih, cenah in podatkih za plačila na spletki. Vsem, ki je poteklo tromesečje, vabljeni k nadaljevanju in obnovi izmenjave.

Hvala, če ste uspeli prebrati mail v celoti. Letošnji prvi mailing prinaša res veliko. 🙂

Z vsa vprašanja sem na voljo preko socialnih omrežij, maila, sms in seveda osebno. 

Namaste.

Tjaša