Okusi novembra

Živjo dragi jogisti!

Začetek najtemnejšega meseca smo začeli s poklonom svetlobe preteklosti in prednikom. Nadaljujemo ga s prižigom svetlobe prihodnosti. Na vzhodni polobli te dni praznujejo luč t.i. Divali, prečistijo bivalne prostore, jih okrasijo z cvetočimi krogi, se oblečejo v najlepše in se veselijo življenja. Ne samo družbene, tudi kulturne razlike so velike in izjemno je, da živimo v tem času, ko lahko izbiramo. Tako kot simbolno Divali predstavlja zmago luči nad temo, dobrega nad slabim in znanja nad nevednostjo, tako mi lahko izbiramo nova učenja, spremembe in rast v svoje dobro, tako prižigamo svojo srečo. Joga in meditacija nam pri tem pomagata. Edino kar je potrebno je, da jih izvajamo. Čim večkrat tem bolje. 🙂

Danes imam za vas posebno vabilo. Poleg novembrske meditacije svetlobe, ki bo tokrat točno na polno luno, petek 19.11.21 ob 20h v Radomljah, vas vabim na vikend okušanje dobrega. Vikend kjer se bo praznovalo življenje v bogato preprostem duhu. 

Naša nova lokacija za joga vikende na domačiji se je izkazala nad pričakovanji. Glede na to, da nekateri pogrešate razglede na visoke gore, se bomo v Kranjsko goro še vrnili in drugo leto obogatili ponudbo tudi z drugimi biseri. Na našem zadnjem vikendu oktobra se je rodila ideja, da združimo ženske energije in ustvarimo pravi predpraznični vikend dobrih okusov, joge, peke piškotov, zeliščno delavnico, petje manter in plesa in naredimo poseben zaključek leta. Z našo skupno energijo, ki se pomnoži trojno, ko stopimo skupaj in čutimo tako močno kot, da se poznamo že od nekdaj. Očitno je, da se namere materializirajo, saj je bilo večkrat poslano v nebo, da želim delati, sodelovati in se povezovati močneje s svojo dušno družino in ustvariti povezanost ljudi, ki bo resnično cenila vrednote spoštovanja, ljubezni, razumevanja, ne obsojanja, odkritih namenov in bo navdušena nad razgledi.

Zato vas letos še zadnjič vabim v Gorenjo vas, na vikend dobrih okusov, prave domače slovenske hrane, posebej moram poudariti, da bo tokrat poleg vegetarijanske hrane tudi za vse non vegi. :)) Vabilo in program najdete na tej povezavi.

TERMIN 26.11. – 28.11.2021.

Ker želimo deliti dobro, spremljajte družbena omrežja na FB in IG, saj bo potekala nagradna igra za brezplačni vikend!

V primeru poostrenih ukrepov in zaprtja turističnih obratov se vikend prestavlja na drugo leto.

V primeru poostrenih ukrepov se vadbe joge selijo online, prav tako petkova novembrska meditacija.

V primeru obveznosti ali bolezni sporočite in dobite povezavo na online ali posnetke vadbe preko zooma. 

Na osebne termine in vadbe prihajajte zdravi in brez bolezenskih znakov ter upoštevajte aktualne pogoje vstopa.

Za vse individualne ure joge, readingov, dušnih pogovorov, prana healinga, je še nekaj prostih terminov v decembru, drugače pa vas z veseljem obvestim za termine v januarju.

Prižgani, predihani, osvetljeni, vabljeni na stran svetlobe.