Vabilo NA JOGO in novo sezono v živo in online

Konec avgusta je rezerviran za povabila v novo. Po zadnji (z)mešani sezoni nadaljujemo po poti, ki tlakuje naše izbire in dobre namere. Svet se vrti na novih obratih, mi v novih energijah, plavali bomo tudi brez poletja, zato je praksa sidranja časa zase obvezna. Odprtost za novo sezono, novo obdobje, nova poglavja ni enostavno. Veliko več zahteva, kaže naše osebne vrednote in koliko zmoremo zaupati. Krepiti zaupanje in ne strah, ljubiti in do/odpuščati, imeti vero kljub paleti razburkanih čustev je skupni namen, ki ga osvajamo prav vsi. Telo ima lastno vedenje, lastni temperament, lastni odpor. Joga nam pomaga pri teh učenjih in spoznanjih, saj nam ponuja izvrsten način dela s telesom, stika, prečiščevanja, predvsem pa nas pripravi za višje ravni energije in odprtosti.Joga z asanami telo masira, z dihom podpira in deluje na dvig zavesti, ki jo potrebujemo na našem zelenem planetu. 

Na polna pljuča diha in volje odpiram vrata novi sezoni. Brez predvidevanj in pričakovanj, zgolj z veliko ljubezni, predanosti in veselja, da se zopet srečujemo v živo in prek spleta.

Začnemo v ponedeljek 6.9.21 ob 20h v Radomljah. 

Odprti termini:

Ponedeljek 20h – HATHA JOGA 1 (primerna za začetnike in nadaljevalce)

Sreda 20h – HATHA JOGA 2 (primerna za nadaljevalce)

Četrtek 18h – INTUITIVNA JOGA  (primerna za začetnike in nadaljevalce)

Lokacija: Radomlje, Škrjančevo 1c, na ovinku nad cvetličarno.  

Potrebujete svojo blazino, ostala oprema je v skupni rabi, lahko jo koristite ali uporabite svojo. 

Termini bodo sočasno v živo in online preko zoom povezave. 

Cene so ostale enake in jih najdete na https://ashajoga.si/cenik-hatha-joge/

POSEBNOSTza vplačila do ponedeljka 13.9.21 velja 10% poletni popust za 3 MESEČNO vadbo (sept, okt, nov).

Za 1x tedensko namesto 120€ – 108€ ali 2x tedensko namesto 190€ – 171€.  

POMEMBNO

Prijave že potekajo, nekaj prostih mest je še, online so neomejena :). Vaša prijava je potrjena s plačilom, ki ga je potrebno opraviti pred pričetkom na TRR.

Izpuščeni, ne koriščeni obiski se ne prenašajo naprej v mesec, lahko jih nadomeščate le znotraj meseca na drugih terminih. 

Vračilo vadnine je mogoče samo v primeru večjih zdravstvenih težav ali izredne situacije. V primeru ponovne razglasitve epidemije vračilo ni možno, vadba poteka naprej online. V času praznikov vadbe odpadejo, v času šolskih počitnic je urnik po dogovoru. 

Na vadbe v živo prihajajte zdravi, brez vseh znakov prehladnih ali drugih obolenj in upoštevajte vse zadnje omejitve glede pogojev obiska v zaprtih prostorih. 

INDIVIDUALNE URE

Delo, kjer se vam lahko posvetim popolnoma predano, tako na osebni kot duhovni ravni. Zopet so odprti termini za individualno jogo, kjer vas vodim skozi prakso po vaši meri in prilagojeno vašim potrebam. 

Prav tako že nekaj let delam intuitivna branja energij, kjer svoj dar jasnočutnosti s pridom uporabljam in predajam svetlobo skozi besede in dotik srca. 

Po novem izvajam še terapije zdravljenja po metodi pranic healing za različne težave, ki nas pestijo. 

Ker se pripravljam, da moje delo 1:1 zaživi v polni meri vas vabim, da mi za individualne ure pišite oz. pokličete in se dogovorimo osebno glede termina. Že vnaprej hvala za potrpežljivost. 

VABILO NA JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM 8. – 10. OKTOBER

Letos že večkrat preizkušena lokacija v osrčju Poljanske doline je presegla vsa naša pričakovanja. Zato se tja vračamo še oktobra. Prostor, ki podpira in odraža kvalitete sonaravnega bivanja, izbrani materiali, mirna in zelena lokacija, odlična hrana in odprte roke gostoljubja. 

Tema jesenskega vikenda je IZBRANA TIŠINA. Želja po sproščenosti in miru ostaja tudi po dopustniškem poletju. Številne spremembe in nova presenečanja črpajo zaloge moči in konkretni odmiki, kjer čutimo podporo in prostor za razbremenitev, so kot zlato. Jesen bo prinesla svoje barve, mi svoje zgodbe. Tišina je ena izmed bogatih kvalitet, če smo jo pripravljeni sprejeti. Takrat se odpre prostor za notranji dialog, za več povezanosti z naravo, za srečanja z mogočnim virom in veseljem, ki se prebudi vsakič, ko se zavemo svoje živosti. Joga vikend bo tokrat ponujal več prostora za balzam umirjenosti, povezanosti s sabo in tišino. Tako bomo imeli tudi sprehod skozi gozd s prijetno strmino za dvig srčnega utripa do razgleda na Blegoš in dobro uro hoje v eno smer. 

V sklopu vikenda bo na izbiro delavnica peke kruha, vodi jo srčna lastnica domačije Marjeta in je vključena v ceno vikenda. Prav tako bo na izbiro zvočna meditacija z Teslinimi regeneratorji, ki ustvarja harmonizirano elektro magnetno skalarno polje. Eno urno zdravljenje z zvokom vodi celostni terapevt Jaka Treven, proti doplačilu. 

V sklopu vikenda bodo 4 vadbe joge (hatha, intuitivna, kundalini, regenerativna) primerne za začetnike in nadaljevalce z več meditativne vsebine in prijetnim sproščanjem. 

TERMIN: 8.10. – 10.10.2021 (petek – nedelja)

Lokacija: Domačija Tešna, Hotavlje https://homestead-tesnak.com/

Cena: za zgodne ptice do 20. septembra 233€, kasneje je cena vikenda 260€. Število mest je omejeno, ob prijavi navedite željeno nastanitev v apartmajih s skupnimi ležišči, za 3, 4 in 6 oseb. Nastanitev je možno plačati z turističnimi boni. Prijave preko maila ali osebno.

Vabila oddana. Prostor odprt. Energija se pretaka. Naj se zgodi v najvišje dobro vseh. 

Novo v meni pozdravlja novo v tebi.