Poletni hello vabi

Dopustniško poletni heeellooo,

prišel je avgust in njegova ognjena energija sonca z oblaki. Vstopili smo v drugo polovico počitnic, dopustov in premikov. Upam, da uživate po svoje in tudi jogirate, oziroma imate svoje obrede meditacij ali drugih aktivnostih, ki vas povezujejo s seboj. V tem poletnem času šteje šavasana vsak dan oz čimvečkrat na dan. 🙂

Zaključili smo s poletno jogo pri Terra Anima, vse štiri srede nam je bilo vreme izredno naklonjeno, tako da smo lahko meditirali tudi ob ognju. Čudovito in nepozabno je bilo, zame predvsem zato, ker so bile vadbe v slovensko angleški različici, kar mi je predstavljajo prijeten izziv in sladek okus mojih sanj.

 

Ker avgusta zapiramo vrata vse do zadnjega tedna, vas že zdaj vabim v nadaljevanje in novo jogijsko sezono, ki jo začenjamo zopet s septembrom. Termini in cene ostajajo enaki. Prijave so obvezne in plačila pred pričetkom izbranega termina, več na https://ashajoga.si/termini/.

IMG_20161009_201139

Nadaljujejo se tudi redne meditacije 1x mesečno ob petkih ob 19h. Točni datumi sledijo.

 

Vabim vas, da prej poslušate kakšno jutranjo meditacijo, trenutno so na voljo na Facebooku, vsak dan med 6 in 7 zjutraj v živo, kasneje kot posnetek na moji spletni strani Facebooka. Nekaj od njih bo kasneje tudi na drugih spletiščih. Vem, da vas veliko med vami tega socialnega omrežja ne uporablja, a ker je trenutno to najbolj enostavna pot za posnetke, sem se odločila, da skočim na glavo tudi v te vode.

 

Vabim vas tudi, da se do konca avgusta pridružite petju mantre Gayatri vsako soboto v Arboretumu Volčji potok ob 18h (spodnji angleški park). Izjemna energija in preboji povezav, povezana skupina ljudi v svetlobi tisočerih sonc, kot se tudi lahko prevaja ta močna mantra.

 

In odprte so tudi že prijave za jesenski joga vikend v Gozd Martuljku od četrtka 10.10 do nedelje 13.10.2019, več informacij na povezavi https://ashajoga.si/jesenski-joga-vikend/. Podroben program sledi v septembru. Nižje cene so do 20.9.2019 oziroma do zapolnitve mest. Vadbe vodiva s Janjo skupaj, tako na joga vikendu, kot na rednih terminih v Radomljah.

Jesenska  Pogled

 

Vabljeni tudi na angelske readinge oziroma branja energij s pomočjo vodnikov in svetlobnih bitij in intuitivna svetovanja, termini po dogovoru.

 

Vabil in možnosti je veliko, vaša izbira in odločitev pa naj vedno prihaja iz dobrega občutka in notranjega klica najprej, potem vse ostalo…

 

Uživajte lepo in namaste – božansko v meni pozdravlja božansko v tebi 🙂