NOVA sezona 19/2020

In smo tam… septembru smo odprli vrata na stežaj, tako novi sezoni kot novim korakom proti jeseni in hladnejšim mesecem letošnjega leta. Ne bom nadaljevala s tem kako hitro teče čas, ampak s tem, kako dobro, da imamo jogo in meditacijo, da se znamo vstaviti, umiriti in začutiti obstoj pozornosti trenutka.

Upam, da ste se naužili toplega sonca in prijetne sence, dopustniške svobode in blagodejnosti morske ali gorske klime. Kakorkoli ste barvali to poletje in ga še, dobrodošli na redne tedenske termine joge v sezoni 2019/2020, za katere so prijave obvezne in določeni termini že skoraj polni.

Novinci imate prvo uro brezplačno, vsi, ki že poznate Ashajogo si zagotovite svoje mesto s prijavo in plačilom izbranega termina na TRR pred pričetkom. Podatke najdete na spletki pod https://ashajoga.si/kontakt-2/

Redni termini v novi sezoni se odvijajo v Radomljah, Škranjčevo 1c, Alternativa center in v Kamniku, Ljubljanska cesta 4 (malo naprej od Mercatorja ob cesti, zraven optike). Vabljeni tudi na individualne ure joge, termini po dogovoru na obeh lokacijah.

 

Prejšnjo soboto sem sodelovala na dogodku SVOBODA GIBANJA v Domžalah, v organizaciji društva Leteča želva in Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, kjer smo predstavili vadbe z različnimi kulturnimi ozadji v duhu povezovanja in strpnosti. Poleg joge, smo vadili še Qi gong, Capoeiro in Salso. Vse vadbe so bile brezplačne in vabljeni, da se nam pridružite ponovno ob drugi priložnosti.

 

Svoboda gibanja    Domžale joga

 

REDNI TERMINI V SEZONI 2019/2020

PONEDELJEK:

Kamnik INTUITIVNA JOGA ob 19h (60min) – še 1 prosto mesto

Radomlje HATHA JOGA 1 ob 20:15 (75min) – skupina je polna za 1. semester nove sezone

SREDA:

Radomlje HATHA JOGA 2 ob 20:00 (75min) – skupina je polna za 1. semester nove sezone

ČETRTEK:

Radomlje INTUITIVNA JOGA ob 18h (60min) – skupina je polna za 1. semester nove sezone

 

MEDITACIJA 

Konec septembra, natančneje zadnji vikend ponovno gostimo mednarodno priznano mojstrico meditacije in kanaliziranja Američanko Sharon Prince. Za vse, ki bi jo želeli srečati vabljeni lepo na posebno, čutno meditacijo s blagoslovi in osebnimi sporočili Marije Magdalene in tudi na njene individualne ure readingov. Meditaciji bosta dve, v petek 27.9. ob 20h v Kamniku in v soboto 28.9. ob 20h v Radomljah. Prijave so obvezne na mail.

V novi sezoni se tudi nadaljujejo redne meditacije 1x mesečno ob petkih ob 19h v Radomljah.

Prva meditacija bo 28.9. v okviru vikenda svetovnega dne srca, druga v petek 25.10.2019 na dan suverenosti in tretja 29.11. tik pred veselim decembrom.

 

JESENSKI JOGA VIKEND

Odprte so tudi prijave za jesenski joga vikend v Gozd Martuljku od četrtka 10.10 do nedelje 13.10.2019.

Jesen je v Kranjski gori čudovito pisana in vabljiva že oktobra, v tem vikendu bomo tudi deležni polne lune in tako kot spomladi v Strunjanu lahko izberete 2 dni ali 4 dni gostovanja za odlično jogijsko regeneracijo v hotelu Špik. Več informacij na povezavi https://ashajoga.si/jesenski-joga-vikend/.

Nižje cene so do 20.9.2019 oziroma do zapolnitve mest. Prijave na mail.

Vadbe v letošnji sezoni vodiva z Janjo Stopinšek, tako na joga vikendu, kot na rednih terminih v Radomljah.

Pogled  Krnica po meditativnem sprehodu