BARVE življenja

SONČEN POZDRAV V OKTOBER

 

Jesen nas letos tako lepo polni s soncem in pisanimi doživetji, slika z barvami življenja, ki se ob prehodih letnih časov kažejo in zdijo še močnejše kot običajno. V tem počitniško prazničnem tednu se bo svet umiril vsaj za trenutek bolj in obudil utrinke spominov, ki še grejejo. Sezona toplih nogavic, vročih šalic dobrega, prižganih svečk in ognja se je začela. Zato se zdijo slovesi tudi lažji, čeprav lahko še sveži, ne glede na to, za čim se poslavljamo … za starim delom sebe, določenimi odnosi, bližino, pogledi, glavnino leta ali le odpadlimi listi poznanega. Vsako slovo spremlja melanholija občutij in reka spominov, ki lahko postanejo naša voda. Skozi solze žalosti ali solze sreče, naj postanejo voda s katere lahko osveženi pijemo sedanjost in se počutimo zato bolj živi. Kajti voda je tako velik del nas. Bolj je živahna in bistra, več kot jo je okrog in v nas, bolj smo živahni in pretočni tudi mi. Pretok misli, občutij, diha in giba nas uči tudi velika zakladnica joge in seveda narava v vseh pojavnih oblikah sprememb. Skupaj tvorita stabilno ravnovesje, zvočno harmonijo in odkrivata skrivnosti življenja, vsakič znova.

 

AKTUALNO

V tem prazničnem tednu URNIKI VADB KOT OBIČAJNO, RAZEN prazničnega četrtka, ko intuitivne joge v Radomljah ob 18h ni.

 

PETKOVE MEDITACIJE

Otvorili smo petkova večerna srečanja v meditativnem krogu in z njimi nadaljujemo še v novembru in decembru. Novembrski datum je prestavljen na en teden prej, torej iz 29.11. na PETEK 22.11. ob 19.30, Center alternativa Radomlje. V novembru se srečamo v MEDITACIJI GLOBINE, v to kar nas bo vabil cel mesec, ko nam bo naklonjen čas za večjo introspekcijo, umiritev, notranja ozaveščanja in pometanja pred svetlečim, veselim decembrom.


JOGA NIDRA

V novembru toplo vabljeni tudi na JOGA NIDRO, v NEDELJO, 10.11. ob 19.30 uri. Joga nidra ali jogijsko spanje je odlična tehnika sproščanja in vizualizacije s pretokom energije po celem telesu. Skozi počasno in temeljito sproščanje se možgansko valovanje prestavi iz aktivnega delovanja, v stanje globoke in budne sproščenosti kar krepi imunski sistem, odpornost in sprošča stres. Joga nidro vodi Janja Stopinšek.

 

Cena za vse, ki obiskujete vadbe Ashajoge je 15€, za vse zunanje 20€, tako za meditacije kot joga nidro. Prijave so obvezne na mail in nakazila pred pričetkom na TRR.

Namaste

Vabljeni na jogijsko blazino po izteg in moč,

v polni izdih in zajeten vdih, po mir in sprejem vsega kar je …

tako kot ima joga nešteto variacij in izvedb,

jih ima prav tako naš vsakdan,

samo, če se znamo vstaviti in videti,

ne samo gledati …

 

Namaste kot poklon, pozdrav duša duši.

Se vidimo ali beremo!