JESENSKA VABILA

Zdravo,

danes začenjam pisanje z besedami zahval in hvaležnosti. Zahvala vsakemu posebej od vas, da ste, da berete te vrstice, da vadite, da nadaljujete, da meditirate, da se pripeljete, da se smejite ali jokate v naši družbi in da ste pripravljeni zares nekaj dobrega narediti za sebe. Še nobeno leto nismo napolnili rednih tedenskih skupin tako hitro kot letos, kar odraža dejstvo, da joga deluje, da joga pomaga na poti zdravega življenja in če zraven vključimo še meditacijo, smo resnično na izjemni poti notranjih premikov k zavestnemu in izpolnjenemu življenju, ki je v skladu z našimi srčnimi, dušnimi izbirami in potenciali.

Otvorili smo novo lokacijo v KAMNIKU, v čudovitih prostorih na Ljubljanski cesti 4. Prostor je odprt za vse, torej tudi za vas, ki vadite na lokaciji Alternativa centra Radomlje, dobrodošli, da obiščete kakšno nadomestno prakso ob ponedeljkih ob 19h ali se pridružite na katerem izbranem večeru meditacij.

Za vse, ki še niste poravnali svoje vadnine prosim, da to storite čimprej oziroma pred vašo 1. vadbo preko TRR nakazila https://ashajoga.si/kontakt-2/ in si s tem zagotovite svoje mesto. Cene so ostale enake lanski sezoni, razlikujejo se ali obiskujete vadbo 1x ali 2x tedensko in kaj ste izbrali, hatho ali intuitivno jogo https://ashajoga.si/cenik/. Če imate namen vaditi celo sezono, je semestrska cena najbolj ugodna. Možnost je tudi mesečne karte ali posameznega obiska. Za enkraten obisk prosim prijavo preko maila ali telefona, kot seveda za vse ostalo.

Za vse, ki bi si še želeli pridružiti od oktobra naprej vas VABIM K PRIJAVI. Če bo le teh dovolj, bomo odprli dodatno skupino ob četrtkih zvečer v Kamniku. Seveda pa se mesto lahko sprosti tudi na običajnih (trenutno polnih) terminih. Individualne ure so možne konec tedna po dogovoru. Prav tako vas vabim k prijavi, če ste zainteresirani za DRUŽINSKO JOGO, predviden začetek nove skupine prihodnje leto.

 

MEDITACIJSKI VIKEND 27.9. – 29.9.19 s SHARON PRINCE, RADOMLJE, KAMNIK

Vabljeni na izjemen vikend meditacij ob praznovanju svetovnega dneva srca, ki je na zadnji septembrski dan! Z veseljem sporočam, da zopet gostimo Sharon Prince, tokrat z dvema vodenima meditacijama v Kamniku in Radomljah ali individualno, preko osebnega srečanja. Sharon je izjemna ženska z veliko darovi, pisateljica, medij, licencirana hipnotizerka, licenčna duhovnica in življenjska trenerka. V ZDA in Evropi že skoraj 30 let poučuje o razvoju duhovne zavesti, opravlja profesionalne, duhovne in jasnovidne readinge in srečanja v meditaciji. Je kanal za Marijo Magdaleno in druge duhovne vodnike in tako preko svojega izjemne povezave predaja znanja in sporočila za vse željne razvoja na osebnostni ravni in duhovni poti.

S Sharon sva se spoznali leta 2013 na Pašmanu, v okviru programa Harmony in takrat sem prvič na kanalizirani meditaciji doživela pravo senzacijo izjemnih občutkov prisotnosti in zavedanja božanskega. Po osebnem readingu, sva se zbližali in kasneje sem pod njenim vodstvom opravila tudi iniciacijo ženskega kroga White Rose, ki odraža dušno pogodbo pomoči ženskam in iskrenih, čistih in božansko vodenih namenov pri delu v višje dobro. Hvaležna, da je zopet v naši družbi in upam, da izkoristite to enkratno priložnost, spoznate njen način dela in se predate blaženim energijam. 

V okviru vikenda bo s Sharon možno individualno srečanje (reading) v soboto 28.9. čez dan ali nedeljo 29.9. dopoldan. Odgovori na vse vrste vprašanj, specializirana je za odnose in duhovno življenje in s svojim izrednim smislom za humor sprosti in nasmeji skoraj vsakogar.

PETEK, 27.9. ob 20h, KAMNIK, Holistik: MEDITACIJA OBILJA (kanalizirana meditacija z vodniki in mojstri)

SOBOTA, 28.9. ob 20h, RADOMLJE, Center Alternativa zdravje: MEDITACIJA SRCA (kanalizirana meditacija z Marijo Magdaleno) 

Cena posamezne meditacije je 30€ in prijave so obvezne. Za študente, upokojence in brezposelne je cena 20€.

Cene readinga s tokratnim posebnim popustom: 90€ za 1h, 70€ za 45 min in 45€ za 30 min, prijave so obvezne na tjasa@ashajoga.si

Vabilo v prilogi.

 

JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM, KRANJSKA GORA V OKTOBRU

Bliža se jesenski JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM v Gozd Martuljku, hotel Špik od 10.10. do 13.10.2019, prijave so odprte!

Jesenski_joga_vikend_2019

Vikend oddih kjer združujemo in povezujemo jogo, wellness, selfness in meditacijo v krasnem objemu gora. Bližina in blagodejnost vode, slapov in prostranega gozda daje lokaciji oddiha svojevrstne kvalitete. Glavna pa je predvsem čudovit razgled na Špikovo skupino, ki smo ga deležni tudi med vsako prakso joge. Vsak dan so na programu sprehodi po bližnjih gozdnih poteh, zahtevnost se prilagodi skupini in vremenu.

Tokrat bomo prvič v Gozd Martuljku imeli večer petja manter in različne možnosti bivanja: 1, 2 ali 3 nočitve v 3* ali 4* hotel Špik. Vabljeni tudi vaši družinski člani, tudi če se ne bodo udeležili praks joge in meditacij. In prvič bo vikend odprt tudi za tujce, zato, če bomo imeli kakšno prijavo, bodo vadbe in meditacije v angleško – slovenski verziji.

Skupine so manjše, vadbe vodiva skupaj z Janjo Stopinšek in komaj čakava na barvit jesenski vikend odklop za vas! Za vse, ki ne utegnete ali bi si želeli ogrevanja pred koncertom Deve Premal 🙂 vabljeni lepo, da se nam pridružite v petek ob 20h na poseben večer petja manter. Z nami bo Majin Maraž, kitarist, licenciran tantra maser, NLP praktik, prana zdravilec in krasen prijatelj s katerim rada ustvarjam posebne dogodke.

Celotna cena joga vikenda: 190€ od petka do nedelje v 4*, 270€ od četrtka do nedelje v 4*, cena za 1 dan po dogovoru.

Podroben program je v prilogi in ob prijavi dobite navodila glede plačila.