Darilo, ki se ne ovije v zlat papir

Najvrednejša stvar, ki jo lahko podarimo bližnjim je naš čas. Ne da se ga kupiti in nikoli ga ne bomo dobili nazaj. 

Zato ga varčujmo za nam ljube, s katerimi najraje delimo srce. Nekateri so na« nujnem lovu« za denarjem ali kariero in tako večkrat pozabijo na ljudi, ki so zares pomembni v njihovem življenju. Zgodi se preklop v samoumevnost, zaradi česar trpijo odnosi in medsebojna sreča.

Dejansko si vsi želimo biti srečni, ne bogati. In prave sreče ni mogoče kupiti, ni je mogoče naložiti na bančni račun, ni je mogoče čakati v nedogled. Čeprav je sreča relativna in zelo individualna, je občutek blaženosti, veselja in zavedanja, da je vse tako kot je najbolj prav, poznan vsem. Mnogi, ki nimajo prav veliko, lahko povedo iz prve roke, kako srečni so, ker jih obdajajo ljubi, ki so jim zelo dragoceni. V nasprotnem nas lahko zbudijo presenečenja kot so krize, bolezni ali izgube, da nam pokažejo kvalitete, za katere je vredno živeti. 

Kaj je tvoja sreča in s kom jo najraje deliš?  

Jubiltree-Wooden-Christmas-Tree-5-537x4421

NAJ BO NOVO LETO POLNO DRAGOCENOSTI! 

ZAVEDANJA VREDNOSTI LASTNE BITI, SPOŠTOVANJA IN LJUBEZNI DO SEBE.

Tako lahko naš izvir zadovoljstva napaja vse bližnje s katerimi delimo srečo, nesrečo, veselje, žalost, radost in obilooo smeha! To močno zdravilo najbolj deluje, če gre v uporabo večkrat na dan, v različnih oblikah in v krogu najdražjih. Deluje tudi v družbi neznancev in mimoidočih. Glede stranskih učinkov se ni potrebno posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom, niti ne polni zdravstvene blagajne, ampak našo lastno!

NAJ BO 2016 SPROŠČENO, ISKRENO, SRČNO IN ZDRAVO!

Predvsem vam želim veliko jogijskih užitkov in novih čudovitih odkritij, ki nam jih prinaša redna praksa joge.

Namaste.