Jesen na jogi

Zakon karme je duhovna tehnologija, ki nam pomaga kreirati in krmariti našo prihodnost. Zakon karme predstavljajo semena, ki jih sadimo vsak dan – misli izrečene ali ne, čustva podeljena ali ne, dejanja – koliko dajemo in koliko vzamemo. Zakon karme se po vzhodnih tradicijah nanaša širše, zato kar delamo v tem življenju sadimo za sedanja in prihodnja utelešanja. 

Duša raste in se razvija v dajanju. Več kot dajemo, več se zvrsti in odvija po božanskem redu, ko prejemanje postane naravno iz pričakovanih in nepričakovanih virov. Vse to je del učenj, ki jih redno prakticiram preko pranic healing zakladnice in, ki poleg joge, vztrajno gradijo mojo duhovno pot. So izredno jasna in prizemljena učenja o svetu, ki je predvsem neviden, razumu večkrat abstrakten, duši tako poznan, topel in domač. Vse to se najbolj odraža na meditacijah, individualnih reading-ih in zdravilnih terapijah, ki jih delim. Zato lepo vabljeni na spodnje dogodke, ki se bodo odvijali kmalu. Za vse, ki vas zanima poglobljeno razumevanje pranic healinga, dobrodošli tudi na predavanjih in tečajih, ki jih vodijo mednarodni učitelji preko Zavoda za zdravje v Šentvidu pri Stični.  

ONLINE MEDITACIJA ZAHVALA PREDNIKOM, sreda 1.11.2023 ob 20:20

Za to posebno meditacijo potrebujete miren prostor, belo svečko in uro časa, saj bomo potovali med svetovi spominov duše, izbrane primarne družine in izbrane dušne družine. Ti dve družini sta lahko povezani ali sploh ne, saj dušo zanima predvsem njena pot učenj, skoraj, da ji je vseeno kako, bolj jo zanima s kom in kdaj bo doživela različna spoznanja. Meditacija bo v živo na sveti večer, ki ga praznujemo po tradiciji okolja, ki nam je dan. Če ne utegnete, bo na voljo posnetek. Meditacija je brezplačna za vse, ki hodite na vadbe joge, za ostale je prispevek 11 eur, plačilo na trr predhodno.

Povezava:  https://us02web.zoom.us/j/89683641207?pwd=cnh3SWNIeXc4U0VTZmFvZTVBa0NLQT09
Geslo: predniki 

REGENERATIVNA PRAKSA JOGE, petek 17.11. ob 18.30 v Radomljah 

Vabljeni na obogateno prakso joge, kjer bo poudarek na sproščanju živčnega sistema, globokih mišičnih tkiv in celostni regeneraciji. Regenerativna joga bo vključevala lahkotne jogijske tehnike, daljšo sprostitev in blagodejno meditacijo. Potovali bomo v alfa možgansko stanje, kjer se telo najlažje odpočije, obnavlja in naužije nove energije. Regenerativna joga je primerna prav za vsakogar, tudi tiste, ki joge še ne poznajo, za vse, ki želijo okrevati po bolezni ali preprosto obnoviti moči. Petkov večer bo v 2 urah prakse ponudili telesu in srcu prostor za mir, za nedoseganje, za neaktivnost, za ne izčrpavanje, za ne prezentiranje. Gre za prijateljevanje s sedanjim trenutkom prisotnosti in prakse prijaznega delovanja do sebe, sprostitve v biti in ne delovati.  

Potrebujete 3 odeje, lahko tudi več, svoj bolster ali vzglavnik oz. drugo blazino, ki jo lahko uporabite za mehko podporo pod glavo ali noge, toplejše nogavice, joga podlago in vodo. Oprema je obvezni del regenerativne joge. 

Lokacija: Radomlje, Škrjančevo 1c.
Cena je 22 eur.

Prijave so obvezne, mesta omejena. Prijavo potrdite z nakazilom na trr predhodno.  

ZIMSKI SOLSTICIJ, petek 22.12. ob 18h, samostan Mekinje, KAMNIK

Prvi zimski dan in zadnji petek pred novoletnimi prazniki praznujemo skupaj. Leto v izteku, življenje v dogajanju in sproščenost v burnem svetu. Dogodek zajema začetno gibalno sproščanje, meditacijo postavitve novega leta in zvočno kopel z izjemnim glasbenim virtuozom Urošem Slemenikom. Uroš popelje v poseben glasbeni izraz in žanr, ki ni poznan in opredeljiv. Tako te njegov izraz nagovori, da se prepustiš in uživaš v odpiranju zdravilnim frekvencam čuteče glasbe, kot jo poimenuje.

Dogodek traja 2h, prispevek poljubno in prostovoljno. Prijave so obvezne.  

REDNE VADBE JOGE

V počitniško prazničnem tednu redne vadbe joge ne bo. Nadaljujemo 6.11. v Šmarju in Zibiki, 8. in 9.11. v Radomljah. Za vse, ki imate mesečno vadbo je čas, da poravnate nov mesec (zajema 4 obiske, ki jih lahko koristite v času 2 mesecev). 

Individualni termini za reading, pranic healing in meditacije so na voljo online ali v živo po dogovoru. 

Sprostili sta se 2 mesti na vodnem joga vikendu v Gozd Martuljku, 27.10. – 29.10. v hotelu Špik. Vabljeni! 

Naj jesen mirno bogati v odpadanju. 

Tjaša