Srečno, zdravo in zaupanja polno 2024!

Energije januarja nas vabijo v počasne premike, kot da bomo nabirali zagon za nadaljevanje, od tam naprej kjer smo ostali pred novim. Čuti se, kot da vse nekako stoji in kliče v umirjen začetek, ne nagle odločitve. Nekaj nas je takih, ki smo si kar oddahnili, da je leto 2023 za nami. Preteklo leto je bilo zame leto globokih spoznanj. Predvsem so odzvanjali stari programi, ki ne delujejo več. Počutim se, kot da sem znova na začetku, odkar sem zamenjala lokacijo bivanja, družinsko postavitev in stabilni prihodek utečenega dela za dušno poslanstvo poučevanja in energijskega dela. Konkretne spremembe na katere sem se pripravljala več let, so zdaj mlado seme, ki zahteva predano potrpežljivost in dobre pogoje za rast. Večni učenci na zemlji smo. 

Leto 2024 je leto obilja, prebojev, uspehov in presenečenj. Nekatere je mogoče že kaj presenetilo, druge lahko še bo, vse po želji ali klicu transformacij. Ker imamo zelo različne poti, smeri in življenjske naloge, sile sihronizacije, naša zavest in karma poskrbijo, da se odvija v skladu z višjim načrtom. Klic duše in srca bo vedno močnejši, vedno bolj bomo iskali prave lokacije, prave informacije, prave ljudi, prave pomoči, prave misli, ki nas bodo vodile v osebni napredek, osebni razvoj, spremembe, ki smo si jih dolgo želeli, ali spremembe, ki smo jih dolgo odlašali. Vse imamo na dosegu, kot da je cel svet na dlani, le na nas je, kaj bomo vsak dan znova izbrali, kako se bomo odločali. Pomembno je spoštovati svoje potrebe in se zavedati, da imamo čas in zaloge omejene. Vse je podrejeno nihajem sprememb in novim priložnostim, da ljubimo. 

Vabljeni, da odkrivamo neskončno paleto barv življenja skupaj z skupinsko jogo, meditacijo, še posebej na letošnjih izbranih vikend oddihih in retretaih. Vabljeni na individualne termine joge, dušnih readingov in prana terapije. Potrebno bo poskrbeti za redno čiščenje, redno splakovanje informacij in pritiskov, zato vam želim, da čim več prostega časa namenite vodnim krajem, mirnim lokacijam v naravi, vodi vseh oblik, tudi znoju in solzam. 

Želim si, da bi se lahko v tem letu čimvečkrat smejali skupaj in se zavedali kako dragoceni so pristni odnosi. Pot navznoter uči in kaže, da se vse začne z nami in da se vse dogaja za nas. Naj bo čim več misli napojenih s svetlimi, jasnimi znaki, da delamo prav, ko se odločamo za dobro sebi in da prepoznamo kaj to je. Tako bo krožilo dobro in se v blagoslovih vračalo nazaj. 

VPIS V NOV SEMESTER VADBE JOGE

JOGA RADOMLJE

Termini: 

SREDA 18:15 – Intutivna joga in 19:45 – Hatha joga 2, 
ČETRTEK 18:15 – Hatha joga 1 in 19:45 – Hatha joga mix. 

Četrtkovi termini so prosti v prvi in drugi skupini, vabljeni! 

JOGA ZIBIKA in ŠMARJE pri Jelšah

Termini:
PONDELJEK 17:15 in 19:00  – Hatha joga 1

Prosta mesta so na obeh lokacijah. Povabite svoje bližnje, prva vadba je brezplačna. 

Semester je 3 mesečni termin (jan, feb, marec). Možen je vpis tudi v mesečne obiske joge.

MEDITACIJE

MEDITACIJE v živo in online. Meditacija v živo bo v petek 2.2. ob 19.30 v Radomljah.  

RETREAT in ODDIHI 2024

ZIMSKI ODDIH KRANJSKA GORA

Gozd Martuljek, hotel Špik**** 
TERMIN: 26.1. – 28.1.2024, prijave so odprte do 15.1.2024.

Vikend oddih bo nudil topel začetek leta 2024, ko se bomo v zasneženi gorski idili posvečali novi postavitvi. Program bo vključeval blagodejno intuitivno jogo, krajše meditacije in aktivacijo leta s cilji, namerami in izbrano temo po mesecih (delavnica). Zunanji svet in notranji svet sta dva pola. Posvetili se bomo kako je graditi zunanje dogajanje in notranje postavitve iz jasnih namer, ciljev, višje povezave. Iz našega notranjega sveta se najlepše oblikuje obilje, ki je povezan z globokimi prepričanji o sebi in svetu. Telo ima svoje potrebe, ko ga slišimo se zgodi pretok, ki je potreben, da se začutimo na vseh nivojih. 

Možnost bivanja v 2 postejnih sobah v 4* ali 3* nastanitvi,  z 1 ali 2 nočitvama. Za eno posteljno sobo je doplačilo. 

CENA
Cena celotnega vikenda je 310 eur – vključuje program in 2x polpenzion v 4* delu hotela. V 3* delu je bivanje ceneješe 30 eur. 

Cena vikenda sobota – nedelja je 190 eur in vključuje program in 1x polpnezion v 4* delu hotela. V 3* delu je bivanje cenješe 15 eur. 

S plačilom programa 150 eur za cel vikend ali krajši 110 eur, potrdite svojo prijavo na trr. Bazen je vključen v ceno, doplačilo je za vstop v savno. 

TEDENSKI RETERAT NA CIPRU

 TERMIN: 27.4. – 4.5.2024 (prvomajski prazniki), prijave so odprte do 16.2.2024! 

Z obema nogama na tleh se bomo predajali žarkom svetlobe in povezavi skozi meditacije in prakso joge v drugačnem, posebnem, sproščujočem okolju med cvetočimi citrusi, mandlji in akacijami. Vremenski pogoji v začetku maja so pomladno topli in sončni, temperature lahko že zelo poletne, saj se 1.maja na otoku tudi uradno začne poletna sezona. Vabljeni na izjemen, nepozaben in sebi posvečen teden!

Raziskovanje otoka, spoznavanje tradicije, mešanice grške, turške in orientalske kulinarike in običajev. Retreat ponudi srečanje podobno čutečih, obuja spomine starih zapisov, sanj zvezdnih noči, vsega mogočega in nemogočega. V enem tednu skrbno vodenega programa se zgodi potreben odklop, ki napolni naša čutila in baterije! Odhod iz nizokocenovnim prevoznikom iz Zagreba. 

Več na https://ashajoga.si/tedenski-joga-retreat/

ZELIŠČNI VIKEND NA DOMAČIJI

TERMIN:  31.5. – 2.6.2024

Cvetoča pomlad na domačiji bo ponujala prijeten sproščujoč joga oddih, ki ga bomo dodatno obarvali z zelišči – zeliščne delavnice za izdelavo kreme iz vrtnice in ognjiča, zelišče kopeli za stopala, zeliščeni čaji za imunski sistem, smootiji in brezglutenski kruh, vse kar se nanaša na domače in lahko naberemo kjerkoli v svoji bližini, samo da zares poznamo koristi posameznih zelišč.

Vikend bo zasnovan na Hatha jogi, druženju in sproščeni povezovalni energiji. Dodatni program bo vključeval tudi poslikavo kože s kano oz t.i. mehendi in plesno meditacijo. 

CENA
Cena vikenda je 320 eur in vključuje vse, voden program joge in meditacij, 2x nočitev v izbranih apartmajih, polni penzion, zeliščno delavnico (vodi Marjeta), poslikavo s kano. 
https://ashajoga.si/zeliscni-vikend-oddih/

MEDITACIJSKI VIKEND NA GRADU PODSREDA 

TERMIN: 20.9. -22.9.2024

Meditatitvni vikend je namenjen vsem, ki vam je meditacija vsaj malo poznana in blizu in si jo želite vplejati v svoje življenje kot redno prakso dobrega. Vsem, ki se želite še bolj spoznati sebe, svoje navade in s pomočjo vodenih meditacij umiriti um in si podariti učenja, ki jih boste z veseljem uporabljali in koristili kot samostojno prakso. Meditacije spreminjajo naše bio polje, čistijo avro, postavi ravnovesje, povečuje čustveno stabilnost, veselje do življenja, zmanjšuje blažja depresivna stanja in mnogo več. 

Preberite si več o izkušnjah udeležencev lanskega vikenda, ki je vsem ostal v nepozabnem spominu https://ashajoga.si/meditacijski-vikend-na-gradu/

Naj bo to leto, ki si ga bo vredno zapomniti, kot tisto leto, ki se je zgodilo. 

Naj se odpre vesolje novih priložnosti, da se uskladi in uresniči to, po kar smo prišli.

TjAša