NOVA SEZONA + dobrodelna joga za Kamniško Bistrico

Zaključek počitniškega poletja daje sladko grenke okuse. Dopusti polni vtisov in različnih doživetij, hkrati konec najbolj sproščenega dela leta, ko ne samo, da se oblačimo lahkotno, tudi mislimo bolj lahkotno. Ali zaradi vročine ali sprostitve, so rutine poleti manj napete, spremenjene. Kar pomeni, da lahko jogamat-e in druge redne aktivnosti pospravimo v kot in se odpočijemo od vsega. Ne samo delovno poslovno, predvsem, da se spočijemo telesno. Ker pa je letošnje poletje še posebej pestro, lahko da se nič od tega ni zgodilo. Vsekakor vse nas čaka nov začetek v septembru, ne glede na polne ali prazne baterije. Naredimo si ga vzpodbudnega!

Vabljeni v NOV ZAČETEK, v sezono joge in meditacije, na spodnje lokacije ali online. Naj se jesen začne na VIKENDU MEDITACIJ, kjer lahko izbirate med polnim vikendom ali samo 1 dan, sobota ali nedelja. Ko boste tam, ne boste želeli iti drugam, prostor vas objame in daje izjemno energijo sam po sebi. Nižje cene so podaljšane do 10.9.2023! Več na https://ashajoga.si/meditacijski-vikend-na-gradu/ 

Hvala vsem, ki ste bili na brezplačnih meditacijah notranje moči po poplavah. Naslednja akcija bo DOBRODELNA JOGA za daritve Kamniški Bistrici in ljudem, ki so bili odrezani od sveta. Vabljeni v NEDELJO, 17.9. ob 9 uri v ECO resort Kamnik na jogo in meditacijo, kjer bomo darovali svojo energijo v dobre namene in prispevali vsak po svojih zmožnostih za ljudi, ki živijo v zgornjem delu, tik ob reki, ki jih je poplava najbolj prizadela. 

Kadarkoli darujemo svoj čas, svoj namen in prispevek dobrega, se odločimo za srčno dejanje. Vem, da ste lahko od darovanja v zadnjem času tudi že utrujeni, zato je potrebna zdrava meja med dajanjem in prejemanjem. Vsekakor smo tukaj zato, da dajemo naprej. Zgled mlajšim, sočutje prizadetim, dobro voljo novim začetkom, in naravi razumevanje ter prostor. Skozi naravne ujme se učimo spoštovanja sil narave, spoštovanja prostora, ki ga uporabljamo in pokrajine, ki nas je sprejela. Nismo le uporabniki zemlje, s svojim telesom smo zemlja sama in vse vesolje se zrcali v nas. Delovanja iz srca so gradniki novega sveta. Bodi z nami, bodi del dobrih sil. Prijave so obvezne na tjasa@ashajoga.si kjer dobite tudi podatke o posebnem računu kjer se zbirajo prispevki. Dogodek bo v vsakem vremenu. 

REDNI TERMINI:

ONLINE – ponedeljek zjutraj ob 6h 

35 minut aktivacije z dihom in gibom za dober začetek tedna, začnemo 18.9.2023 preko povezave, ki jo dobite ob prijavi.

ONLINE – KROG POVEZOVANJ

Nedelja zvečer 3 mesece rednih tedenskih srečanj v zaprti skupini z max. 8 udeleženkami, kjer se odvija posvečena povezava znotraj vsake in v celi skupini. Krog povezovanj je namenjen ženskam, ki čutijo, da rabijo več, pa četudi ne vedo, kaj to je. Začneno v nedeljo, 1.oktober 2023.  

JOGA V RADOMLJAH, začetek 20.9.2023

SREDA ob 18:15 INTUITIVNA JOGA 
SREDA ob 19:45 HATHA 2 (nadaljevalna) 
ČETRTEK ob 6:00 JUTRANJA joga (primerna za vse)
ČETRTEK ob 18:15 skupina HATHA 1 (začetna) 
ČETRTEK ob 19:45 NOV TERMIN redne meditacije (1h)  

JOGA V ŠMARJU PRI JELŠAH, začetek 18.9.23

PONEDELJEK ob 18:30 skupina JOGA MIX (primerna za vse).
*Redna cena mesečnih srečanj je nižja kot v Radomljah.  

V A B I L A

VABLJENI tudi na JESENSKI JOGA VIKEND v kombinaciji z izkušnjo LEDENE KOPELI v Gozd Martuljek od 27. – 29. OKTOBER. Prijave so odprte.  

VABLJENI na MEDITERANSKI RETREAT NA CIPRU – okvirni datum 26.4.2024 – 3.5.2024 (prilagojen na ugoden letalski prevoz Zagreb – Paphos, čakamo objavljen vozni red). Izjemen teden sprostitve z jogo, meditacijo, prijetnimi sprehodi, šopingom in nepozabnim doživetjem Cipra spomladi. Program in cena kmalu.  

Tjaša