JOGA VIKEND z razgledom na MORJE

JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM NA MORJE

 

Datum: 23.5. – 26.5.2018

Lokacija: Strunjan, hotel Salinera

Strunjan   Salinera Resort

 

Vabljeni na vikend oddih Joga z razgledom, namenjen aktivni sprostitvi in regeneraciji z vadbo joge, meditacijo in prijetnimi sprehodi z razgledom. Tema tokratnega joga vikenda je notranja svoboda. Svobodno življenje je tisto, kjer iščemo druge in sebe iz srca. Vikend oddih je usmerjen k celostnemu pristopu in zajema glavne jogijske principe povezovanja mentalne, čustvene, energijske in duhovne ravni. Blaga klima, mirna in zavetrna lokacija, udobna hotelska namestitev in čudovit park hotel Salinera nudi varen pristan za kvaliteten počitek in dobro ravnovesje. Zato je potrebno združiti več kvalitet.

Vikend oddih ponuja:

PRAKSE JOGE

Od četrtka do nedelje se bodo odvijale vodene prakse joge dvakrat na dan, prilagojene glede na potrebe in izkušnje skupine. Tako se bodo zvrstile različne prakse joge s katerimi bomo prakticirali svobodo giba: vinjasa joga z več dinamične vsebine, hatha joga z elementi kundalini joge, intuitivna joga z več meditativne vsebine in energijskimi vajami. Dodali bomo tudi jogo nidro (globinsko sprostitveno tehniko), s katero se učimo zavestnega sproščanja na vseh nivojih. Vse prakse bodo vključevale pranajamo in sprostitvene tehnike. Praksa joge je namenjena začetnim kot izkušenim praktikantom joge. Zahtevnost vadb za srednji nivo.

VODENE MEDITACIJE

Vodene meditacije bodo vključevale dihalne tehnike, ki so dokazano najmočnejše orodje umiritve uma. Skozi dih bomo ustvarili polje notranje svobode in sprostili telo do te mere, da bomo lahko umirili um, občutili polna pljuča kisika in prostora za različna, nova ustvarjanja. Vse meditacije se bodo dotikale teme svobode in svetlobe.

PREDAVANJE in GAYATRI MANTRA

Ponavljanje manter s spremljavo kitare

Petje manter sodi v tradicionalno jogijsko prakso hatha joge, s katerimi želimo preko zvočnih vibracij vzbuditi občutke harmonije in blagodejnosti. Zvok potuje globoko in ponavljanje zaporednih besed v ritmu diha vpliva na priklic določenih energij, na podzavestne procese s katerimi osvobajamo in sproščamo blokade. Če želimo globlje in močnejše učinke se mantre izgovarjajo 108x. Tako bomo peli hvalnico soncu Gayatri mantro in druge enostavne, krajše ponovitve, ne glede na posluh ali voljo do petja.

Predavanje zdravljenje s prano

Skozi predavanje se bomo na kratko spoznali široko področje zdravljenja s prano, kot univerzalno vitalno energijo, ki prežema vso živost obstoja. Optimalno se v našem energijsko-snovnem polju pretaka skladno, uravnoteženo ter v zadostni količini. To je stanje, v katerem smo v celoti svojega bitja uglašeni z življenjsko energijo. Kako si lahko s prano pomagamo sami in poiščemo vzroke za svoja stanja, prevzamemo odgovornost za svoje počutje, se osvobodimo negativnih čustev z novim zavedanjem,…

Predavanje vodi Majin Maraž, vsestranski ustvarjalec, licenciran maser Somananda tantra šole, licenciran NLP praktik, prana zdravilec po mojstru Choa Kok Sui, glasbenik in še mnogo več. Z mojimi besedami srčen, preprost in nasmejan Primorec. S svojo partnerico Barbaro Kukovec, intuitivno duhovno terapevtko, nam bosta skupaj predstavila in demonstrirala osnove praničnega zdravljenja in z vami odkrito delila svoje osebne izkušnje.

MEDITERANSKI WELLNESS

Krajinski park Strunjan se ponaša z izjemno biotsko raznolikostjo in najlepšim delom slovenske obale. Zelena vegetacija in eter strunjanskih soli blagodejno delujeta na respiratorni in imunski sistem. Mirna okolica, bioenergijski park 12 energijskih točk in pomladni razcvet bodo dopolnili sprehode po botanični in geološki sprehajalni poti skozi soline, do čudovitih razglednih točk tržaškega zaliva. Hotel Salinera ima notranji bazen z ogrevano morsko vodo in zunanji bazen s čudovito teraso pogleda na park ali morje. V wellnessu Syra je na voljo finska, turška, infra ali bio savna in bazen s hladno vodo.

 

Cena joga vikenda po osebi 2 dni: 244€ v 4* hotelski nastanitvi

Cena joga vikenda po osebi 3 dni: 340€ v 4*nastanitvi

Opomba: 2 dni pomeni 2 nočitvi, 3 dni pomeni 3 nočitve, izbirate poljubno med četrtkom in nedeljo.

 

Cena vključuje:

celoten program joga vikenda z razgledom

jogijska oprema (blazine, odeje, kvadri, trakovi)

nastanitev v dvoposteljni sobi po osebi

polpenzion – samopostrežni zajtrk in izbirno kosilo ali večerja

neomejeni vstop v bazenski kompleks

hotelsko parkirišče

Doplačila: turistična taksa in prijavnina, obisk savne in koriščenje enoposteljne sobe na noč.

Vabljeni tudi partnerji, družinski člani, prijatelji, ki se ne bodo udeležili joga programa. Program se lahko delno prilagodi vremenskim pogojem in skupini udeležencev.

 

PODALJŠANE PRIJAVE DO 10.MAJA  na tjasa@ashajoga.si.

Ob prijavi dobite ostale podatke glede nakazila in podroben program po urah.