Pomladne meditacije

Glede na krasno februarsko vreme se zdi, da čaka pomlad že nestrpno pred vrati. Po pustnem vikendu se bodo naravne sile prebujale v vsej svoji veličini in kmalu bo nastopila sezona toplih blagodejnih odtenkov zelene. Da bi se lažje uglasili z naravnimi ritmi in sproščeni stopali z valom cvetočih energij, vas vabim na pomladne meditacije.

Pomladne meditacije bodo potekale 1x mesečno v Alternativa centru Radomlje, ob petkih ob 19. uri.

 

Začnemo na dan žena 8. marca in nadaljujemo 12. aprila na mednarodni dan poletov v vesolje, 10. maja se srečamo na svetovni dan gibanja in 14. junija zaključimo s svetovnim dnevom krvodajalstva. Tematike meditacij ne bodo povezane le s mednarodnimi povezovanji in praznovanji, ohranili bomo zgolj njihovo simboliko in jo usmerili v povezovanje s širšim dobrim. Kadar namenjamo čas sebi in svojemu počutju, kadar ustvarjamo, oblikujemo in se posvečamo notranjosti, delimo in oddajamo to navzven in delujemo tudi v širše dobro. Povezave med nami ves čas so, čeprav jo večinoma občutimo le s bližjimi osebami, energija misli in občutkov potuje brez meja.

 

IMG_20160804_222600

 

Tako brezmejna in tako mogočna je pot energije in nato vse prevečkrat pozabljamo.

 

Če lahko zamahi metuljevih kril sprožijo spremembo v ozračju tako, da na koncu zaokrožijo v orkan na drugem koncu zemeljske oble, kako ne bi majhne spremembe v počutju spremenile valovanje naše vibracije v makro in mikro kozmosu. Smo bitja različnih energij, moč in učinek čiste pranske energije je v njenem zavedanju obstoja in usmerjanju. Zato je tako pomembno s kakšnim namenom meditiramo. Kot učijo veliki meditacijski mojstri, smo duhovna bitja v fizičnem telesu in ne premikajoča, lačna in zanimiva telesa z dušo in srcem. 🙂

 

Petkova srečanja so nadgradnja redne jogijske prakse, vsekakor so namenjene vsem, tudi tistim, ki joge ne obiskujete.

Prijave niso potrebne, samo vaša pripravljenost je.

 

Za meditacijo potrebujete lahko ogrinjalo ali odejo in vodo.

Meditacija bo trajala približno 1 uro.

Cena posamezne meditacije je 20€, za tiste, ki obiskujete jogo semestrsko 15€.

 

Vabljeni na petkova srečanja z namenom in dušo.