Meditacija, joga in gorski oddih v marcu

Letošnje leto se zdaj prav zares lahko začne. Po mlaju in polni luni so se stvari umirile, kot sem že pisala, nas bo letošnje leto lepo presenečalo. Pester in zanimiv januarski štart je bil marsikomu v breme, drugim odzvanjal megleni dolgčas in pomirjenost s preteklim letom. Svežina z neba je poskrbela za dober reset, ki smo ga potrebovali, poleg navdušenja nad zimsko idilično pokrajino. 

Novo tromesečje na jogi smo začeli aktivno umirjeno in tako tudi nadaljujemo. Prostor za nove ljubitelje dobrih premikov je. To ne pomeni samo fizičnega gibanja, ampak celosten pristop k dobri psihofizični kondiciji, ki vključuje tudi čustveno, mentalno in duhovno raven.  

Tako joga ne pomeni samo raztezanja ali poglobljenih manter, v katere se ne vživimo vedno. Joga in meditacija kot jih razumem in poučujem, je več nivojska praksa telesa in uma, ki ustvarjata pretok in harmonijo, ne glede na naše počutje. Tako lažje obvladujemo različna razpoloženja, saj poskrbita za RAVNOVESJE med mislimi, čustvi in občutki.

Sodobni človek pogosto ni v stiku s telesom, ampak je mental tisti, ki poganja življenjski ritem na pretirane obrate. In živimo v tako transformativnih časih, da imamo možnosti doživeti različne verzije sebe v tem telesu. Vse spremembe sveta nas vodijo v širše in globlje razumevanje sebe. Tako odkrivamo plast za plastjo, spoznavamo kaj vse se lahko priučimo in kako lepo je spoznavati naravne procese in zakonitosti, katerih del smo. Narava nas kliče glasno in vsak trenutek, ki ga doživimo v njenem objemu vrača mir in povezanost. 

PROSTI TERMINI

JOGA RADOMLJE

Sreda HATHA 2 ob 19:45 in četrtek JOGA MIX ob 19:45 – JE ŠE PROSTIH NEKAJ MEST

JOGA ŠMARJE in ZIBIKA

Ponedeljek ob 17:15 in 19h – SPREJEMAM NOVE PRIJAVE 

Povabite znance in delite svoje izkušnje z jogo in meditacijo. Tako ustvarjamo medsebojno povezanost in srčno pleme. 

MEDITACIJA NOVA ZEMLJA

2. 2. 2024 ob 19h Radomlje, prostor nad cvetličarno 

Meditacija je čas zase. Meditacija je pot spoznavanja kaj smo v sebi in kako sebe prezentiramo svetu. Predvsem je meditacija umirjen užitek, radost, veselje, povezava z izvorom, s tisto svetlobo, ki nas je pripeljala v to realnost časa in prostora. 

Živa meditacija v petek bo v uvodu sprostila telo s pomočjo glasbe, giba in plesa, nato umirila srčni utrip z mantro om in se razvila v sedečo, vodeno, kanalizirano meditacijo novega. Peljala nas bo v novo smer, novih zapisov, novih sporočil in novih notranjih spoznanj. Krog bomo zaprli z besedo ali mislijo doživetega.

Prijave so obvezne do četrtka, 1. 2. osebno ali po mailu.

Meditativni večer traja približno uro in pol, odvisno od števila udeležencev. Izmenjava 20 eur predhodno na trr. 

MEDITACIJA ONLINE – NEDELJE ob 21h.  

Srečanja z vodeno meditacijo bodo trajala 45 min – 15 min uvoda in 30 min meditacije. Prednost rednih online srečanj je redna praksa iz domačega mirnega kotička, moč skupine in namere. Meditacije bodo različne, prilgajale se bodo potrebam skupini, ki se bo oblikovala. Pridružite se lahko kadarkoli. Meditacije bodo potekale v živo preko zoom povezave, posnetki bodo na voljo 1 teden, tako, da si lahko pogledate kadar želite, tudi vsak dan. 

Cena mesečnih srečanj (velja zakup meseca) je 55 eur, za nakup do 14. 2. je cena znižana na 44 eur. Vabljeni na vodene meditacije online, ki vam bodo pomagale balansirati notranje procese in blažiti spremembe. 

GORSKI ODDIH 1. 3. – 3. 3. 2024

Gorski vikend oddih nam bo ponudil aktiven vstop v mesec pomladi, ko se bomo v čudoviti gorski idili Gozd Martuljka predajali aktivni regeneraciji. Program bo vključeval hatha in intuitivno jogo, meditacije, alpski wellness in dihajoče sprehode v tišini. 

Kako se bomo vibracijsko usklajevali z obiljem in kaj nam to pomeni, bo tema celega leta. Predvsem nas bo zanimala plat nematerialnega obilja, tistega, ki ni vezan na imeti ampak obilno biti. Joga vikend oddihi so krasni intenzivi, ki prinašajo novo energijo in celostno sprostitev.

Vikenda se lahko udeležite od petka do nedelje ali od sobote zjutraj do nedelje popoldan. Več na spletki. Dobrodošli very many! :))

TEDENSKI RETREAT NA CIPRU

Sončni Cipeeer, kako zelo se ga veselim, najbolj s tistimi, ki ste se že prijavili in tudi tistimi, ki to še razmišljate. Kako bolje izkoristiti teden z družino ali sami, kot polno doživetje posvečenosti sebi in izlete po svoji meri? To ne bo običajen oddih, namera je, da vam obogati leto, odpre srce in ponudi pravi odklop med citrusi. Prijave so odprte in na voljo do 15.2.2024.

Tudi po tem datumu bodo možne prijave in še vedno ugodna cena, ampak letalske povezave se polnijo in nastanitev tudi. 

READINGI

VABLJENI na osebne DUŠNE READINGE, ki pokažejo energijske zapise vaše večne duše in osvetlijo namen. Bolj poznamo sebe, bolj znamo graditi svoje kvalitete in svinec spreminjati v zlato. Reading poteka preko povezave višjega jaza, vodnikov iz angleske sfere in višjih bitij, ki nam želijo pomagati. Ko se povežem, se večkrat ne spomnim ničesar, saj vstopim v pol hipnotično stanje. Takrat so vam predana sporočila in uvidi, večkrat se dogajajo zdravljenja na dušnem nivoju, velikorat z pomočjo svetlobnih bitij (Arkturjanci). Srečanja so topla, srčna, spodbujajoča in kažejo smer. Readingi so namenjeni osebni in duhovni rasti in niso napovedovalci prihodnosti. Delujejo po princpipu: semena so predana, tla so vaša. 

Termini po dogovoru, v živo ali onlini obliki. 

Če ste prebrali vse hvala in namaste. 🙂

Tjaša