Meditacija zemlje

Živjo!

Upam, da ste zdravi, v miru, v svojem centru in pripravljeni na jogo preko spleta. Srečujemo se vsak teden v živo preko zoom aplikacije, ob sredah ob 20h in četrtkih ob 19h. Hvala za vaše razumevanje za vse tehnične izzive, ki jih več ali manj uspešno premagujemo sproti in za dodatne 4 nožne jogistke, ki že komaj čakajo, da se zopet vidimo!

Pogrešam vas, vedno bolj in komaj čakam, da se srečamo osebno, v živo. Kot nam bodo dopuščale razmere bomo imeli POLETNI JOGA VIKEND v Kranjski gori, če bo že možno 1 vikend junija ali 1 vikend julija. Prav tako poletno jogo na prostem, ko bo vremensko topleje. Do takrat pa ostajamo na varni razdalji z domačo joga prakso.

Za vse naročnike T2 omrežja, imate na info kanalu možnost brezplačne kratke prakse joge, vabljeni k ogledu in prav tako je možen ogled na YouTube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=fGWAMYi3Gf8

Povezava na vadbo hatha joga sreda, 22.4. ob 20h 

https://zoom.us/j/92454022608

Povezava na vadbo intuitivne joge četrtek, 23.4. ob 19h 

https://zoom.us/j/98903628506

Vabljeni na obe online praksi, hatha + intuitivno, primerno za začetni in srednji nivo.

Za vse, ki se želite pridružiti ali nadaljevati je prvi mesec online joge 2x tedensko 40€ ali plačajte enkratno po obiskih 10€ na posamezno vadbo. Podatke za nakazilo najdete na https://ashajoga.si/kontakt-2/ s pripisom kaj plačujete.

Vabljeni na MEDITACIJO ZEMLJE TA PETEK, 24.4.20 ob 20h ONLINEPRIJAVA JE OBVEZNAS TEM DOBITE DOSTOP DO POVEZAVE.

Zemlja te dni praznuje, 22.4. je svetovni dan zemlje in prav je, da v teh izjemnih novih časih namenimo nekaj časa poklonu planeta na katerem bivamo in se zavedamo na kakšnem čudovitem koncu sveta bivamo. Imamo vse kar imajo veliki, imamo izjemno naravno raznolikost, čisto vodo in zrak, vsaj zaenkrat. Več kot polovica površine Slovenije pokriva gozd in vsak lahko najde svojo najljubšo gozdno pot, jaso, hrib za regeneracijo in povezavo z naravnimi elementi. Mislim, da ni nikogar med nami, ki ne bi spoštoval ta kos zemlje kjer živimo in tistega kar nas dobrega obdaja. Prav nič ni samoumevno in zavedanje tega nam lahko daje velik navdih, zagon in zadovoljstvo. Kdor ceni zemljo, ceni sebe. Kdor razsodno namenja svoj čas kvalitetnim medsebojnim povezavam, je v tem obdobju sprememb lahko zelo hvaležen. V meditaciji se bomo povezali s srcem in soncem, zdravilno zeleno in se približali različici meditaciji dveh src, poleg drugih meditacij, ki jo lahko najdete na mojem YouTube.

Izmenjava za petkovo meditacijo je 20€. Za vse, ki imate plačano vadbo joge 2x tedensko je meditacija brezplačna.

Meditacija zemlje

Vabljeni na INTUITIVNE DUŠNE POGOVORE iz domačega kavča preko ZOOM-a.

Novi časi, nov svet, novi izzivi, nova občutja nas lahko obtežijo, zasujejo ali navdušujejo. Vsakdo občuti in doživlja spremembe, s kakšno resnico in jasnino jih odkriva pa je ključno. Lahko se vrtimo na mestu, lahko zmrznemo sredi tople pomladi, lahko se sprenevedamo, lahko ignoriramo ali bežimo… nekje nas enkrat vse počaka! Časi nam ponujajo prave priložnosti za globje vpoglede in spoznanja. Srečanja so topla, srčna, spodbujajoča, saj so prisotne božanske energije, ki nam želijo pomagati na naši poti tako osebnega kot duhovnega razvoja in zavedanja.

Preberite izkušnje tistih, ki so izbrali pogum in odprli nova vrata zaupanja https://ashajoga.si/utrinki/

Za vse, ki boste rezervirali svoj pomladni termin do 30.4.2020 dobite gratis dostop do 7 krajših sekvenc hatha joge, s katerimi si zagotovite kratko vsakodnevno prakso v tednu. Posnetki so kvalitetni in posneti s profesionalno kamero v našem prostoru v Kamniku in imate jih za lastno domačo rabo kadarkoli in kolikor časa želite.

POSEBNA PONUDBA

Cena 1h: 50€ + gratis 7 online kratkih vadb v vrednosti 30€

Cena 2h: 100€ + gratis 7 online kratkih vadb v vrednosti 30€

PAKET 3x dušni pogovori 1h: 120€ + 7 online kratkih vadb v vrednosti 30€