Online joga

Upam, da ste zdravi, v miru, v svojem centru in pripravljeni na jogo preko spleta. Srečujemo se vsak teden v živo preko zoom aplikacije, ob sredah ob 20h in četrtkih ob 19h. Hvala za vaše razumevanje za vse tehnične izzive, ki jih več ali manj uspešno premagujemo sproti in za dodatne 4 nožne jogistke, ki že komaj čakajo, da se spet vidimo!

Pogrešam vas, vedno bolj in komaj čakam, da se srečamo to pomlad ali poletje. Kot nam bodo dopuščale razmere bomo izpeljali poletni joga vikend v Kranjski gori, ali junija ali julija. Prav tako poletno jogo na prostem, na naši poznani najljubši in najlepši lokaciji na vasi. Držimo pesti in upajmo na najboljše! Do takrat pa ostajamo na varni razdalji z domačo joga prakso.

Vabljeni na prakso ne glede na to ali obiskujete začetno ali nadaljevalno skupino. Vabljeni ste na obe online praksi, hatha + intuitivno. Za vse, ki se želite pridružiti ali nadaljevati je prvi mesec online joge 2x tedensko 40€. Izkoristite to super ponudbo ali plačajte enkratno po obiskih 10€na posamezno vadbo. 

Vabljeni na MEDITACIJO ZEMLJE v petek 24.4.20 ob 20h ONLINE.

Zemlja praznuje prihodnji teden (22.4.) in prav je, da v teh izjemnih novih časih namenimo nekaj časa poklonu planeta na katerem bivamo in se zavedamo na kakšnem čudovitem koncu sveta bivamo. Imamo vse kar imajo veliki, imamo izjemno naravno raznolikost, čisto vodo in zrak, vsaj zaenkrat. Več kot polovica površine Slovenije pokriva gozd in vsak lahko najde svojo najljubšo gozdno pot, jaso, hrib za regeneracijo in povezavo z naravnimi elementi. Mislim, da ni nikogar med nami, ki ne bi spoštoval ta kos zemlje na kateri bivamo in vsega ostalega kar nas dobrega obdaja. Prav nič ni samoumevno in zavedanje tega nam lahko daje velik navdih, zagon in zadovoljstvo. Ceniti zemljo, ceniti sebe, z vsem kar smo in ceniti kvalitetni čas, ki ga namenjamo medsebojnim povezavam, je v tem online življenju izjemno dragoceno.

Izmenjava za petkovo meditacijo je 20€. Dostop dobite ob plačilu.

online joga

Vabljeni na INTUITIVNE READINGE ali intuitivne DUŠNE POGOVORE iz domačega kavča preko ZOOM-a.

Novi časi, nov svet, novi izzivi, nova občutja nas lahko obtežijo, zasujejo ali navdušujejo. Vsakdo občuti in doživlja spremembe, s kakšno resnico in jasnino jih odkriva pa je ključno. Lahko se vrtimo na mestu, lahko zmrznemo sredi tople pomladi, lahko se sprenevedamo, lahko ignoriramo ali bežimo… nekje nas enkrat vse počaka! Časi nam ponujajo prave priložnosti za globje vpoglede in spoznanja. Srečanja so topla, srčna, spodbujajoča, saj so prisotne božanske energije, ki nam želijo pomagati na naši poti tako osebnega kot duhovnega razvoja in zavedanja.

Preberite izkušnje tistih, ki so izbrali pogum in odprli nova vrata zaupanja https://ashajoga.si/utrinki/

Za vse, ki boste rezervirali svoj pomladni termin do 30.4.2020 dobite gratis dostop do 7 krajših sekvenc hatha joge, s katerimi si zagotovite kratko vsakodnevno prakso v tednu. Posnetki so kvalitetni in posneti s profesionalno kamero v našem prostoru v Kamniku in imate jih za lastno domačo rabo kadarkoli in kolikor časa želite.

POSEBNA PONUDBA

Cena med 60 – 90 min: 70€ + gratis 7 online kratkih joga vadb

Vse kar je več kot 90 min: 100€ + gratis 7 online kratkih joga vadb

Prav tako na voljo posnetki joge in meditacij na youtubu. Vsi, ki so odprti, so na voljo za vašo uporabo.

Se vidimo prek spleta in upam na dobre povezave!  

Uvodno povabilo lahko poslušate tukaj