Junijski obrati. Nismo več, kar smo bili, novo pa šele nastaja.

So obdobja, so ciklusi, so spremembe. Je veliko govora o vsem novem, je veliko misli, še več občutkov. Kaj čuti srce in kaj telo, koliko ravnovesja resnično čutimo v sebi?

Joga nas usmerja na pot dobrega balansiranja na vseh nivojih. Skozi asane krepimo fizično ravnotežje. Skozi zavesten dih ustvarjamo mentalni mir oz. bolje rečeno mentalni red, ko peljemo misli v izbrano smer, kjer se sovpadajo z občutki. Skozi sprostitev na fizičnem in mentalnem nivoju, se sprosti čustvena reka občutij. Skozi opazovanje, soočanje in sprejemanje ostajamo na varnem bregu, kljub temu, da nas pelje svoj tok. Ker smo bitja vode, se radi prepustimo. Vemo, da če se popolnoma sprostimo, nas zaupanje lahko pripelje zelo zelo daleč. Vendar ravno tu nam večkrat zmanjka. Zaupanje v rešitve, moč sprostitve, vera v čudeže. Zmoremo toliko kot si upamo? Toliko kot nam naloži življenje? Zmoremo toliko kolikor verjamemo, da zmoremo

Vabljeni po svojo moč, zaupanje in ravnovesje na tri različne tedenske termine joge v juniju in juliju. Vabljeni, da se nam pridružite na petkovi meditaciji pred solsticijem v Radomljah. Na poletnem joga vikendu v Gozd Martuljku. In vabljeni to nedeljo na dan odprtih vrat v Pranic healing center, v Šentvid pri Stični. 

JUNIJ V CENTRU ALTERNATIVA ZDRAVJE RADOMLJE (nad cvetličarno)

Ponedeljek in sreda ob 20h – HATHA JOGA 1,2

Četrtek ob 18h – INTUITIVNA JOGA – v primeru toplega, sončnega in stabilnega vremena je lokacija zunaj na vrtu Terra Anima Radomlje

JULIJSKA POLETNA JOGA

Ponedeljek on 20h –JOGA ONLINE preko povezave Zoom – lokacija kjerkoli J

Sreda ob 18.30h – HATHA JOGA 1,2 v parku ARBORETUM VOLČJI POTOK, v primeru slabega vremena nad cvetličarno 

Četrtek ob 18.30h – INTUITVNA JOGA na VRTU TERRA ANIMA, v primeru slabega vremena nad cvetličarno 

Cena 1x obiska joge je 15€, mesečna cena 1x tedensko je 44€, 2x tedensko 66€, 3x tedensko 77€.  Vadba traja 75 do 90 min. Prijave so obvezne. Potrebna je svoja blazina za jogo. Avgusta poletne joge ni.

joga na prostem s tjašo kuzmič

DAN ODPRTIH VRAT, ŠENTVID PRI STIČNI 

NEDELJA 7.6.2020 od 14h – do 19h (kolikor časa želite)

Dan odprtih vrat je dan, ko center odpira vrata na stežaj, zato, da se lahko energijsko, fizično in psihično sprostite, pozabite na vsakodnevne skrbi in stres ter omilite pritiske, bolečine in napetosti. Po svetu poznan po imenu Free Healing Camp – kar pomeni, da lahko spoznate svet energij, preizkusite in občutite učinke pranoterapije po sistemu Pranic Healing. Izkoristite priložnost za prijetno in sproščeno druženje in povezovanje s preprostimi, prijaznimi in odprtimi ljudmi. 

Več o dogodku in prijavah https://potdozdravja.si/dan-odprtih-vrat/

Izmenjava prostovoljni prispevki.

JUNIJSKA MEDITACIJA DVEH SRC pred SOLSTICIJEM 

PETEK, 19.6.2020 ob 8. uri zvečer

Vabljeni na meditacijo dveh src v petek, 19. junija zvečer v Alternativa center Radomlje ob 20h. Po čudoviti majski meditaciji nadaljujemo z meditacijo dveh src, ki jo je osnoval veliki prano zdravilec, mojster Choa Kok Sui. Meditacija dveh src je napredna duhovna tehnika za dvigovanje zavesti človeštva. S takšno meditacijo dosegamo globoko sprostitev, povečamo ustvarjalnost, razvijamo vizualizacijo, inteligenco in nesebičnost, odpravljamo stres in krepimo notranji mir in harmonijo. 

V vseh meditacijah nas vodi svetloba in resnica. Po meditaciji sledijo kratki pogovori v krogu, ko delimo svoje izkušnje in prisluhnemo kratkim sporočilom neba s pomočjo duhovnega vodstva. 

Izmenjava 20€. 

Poletni JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM v Kranjski gori

TERMIN prvi vikend v juliju: 3.7. – 5.7.2020, PRIJAVE SO ODPRTE!

Lepo vabljeni na svoj jogijsko aktiven vikend dobrega. Preizkušen program, krasna lokacija s pogledom na gore, joga in meditacija, savna, bazeni in čudoviti sprehodi v čisto neokrnjeno naravo so vedno in vsakič znova nepozabna izkušnja in krasno polnjenje baterij. Nižje cene so ostale, možnost je koriščenja turističnih bonov!

Letos poleti praznujemo peto leto našega gostovanja v hotelu Špik, pet let čudovitih vikendov joge z razgledom in kar je najlepše, da se jih nikakor ne naveličamo. Dobre stvari nimajo roka trajanja. Kar me zelo veseli, je to, da smo bili prvi v Sloveniji, ki smo začeli z jogo na tej lokaciji in s tem privabili toliko različnih izvajalcev podobnih dogodkov. Prav zato nas imajo tako radi, kar se čuti tudi v podpori okolja in tudi vremena. J Do zdaj nam je bilo lepo vreme izredno naklonjeno, nadejamo se, da bo tudi tokrat tako! Tokratni poletni joga vikend vsebuje še več meditativnih praks in petkov večer petja manter! Vabljeni lepo, prijave zbiramo do 26.6.2020.Ob zadostnem številu prijav vadbe joge vodiva skupaj z Janjo Stopinšek. 

Celotna cena joga vikenda (nastanitev + program):

4* nastanitev 210€ do 20.6.2020, kasneje 250€

3* nastanitev 190€ do 20.6.2020, kasneje 230€

Več na https://ashajoga.si/poletni-joga-vikend/