Na poti v pomlad

Živjo na poti v toplo pomlad. 

Na redni vadbe joge v Radomljah vstopamo v zadnji del drugega tromesečja. V tem sklopu se družimo do konca marca, zato vsi, ki imate še nadomeščanja izkoristite ta čas, ki vam je na voljo do konca meseca. Kot veste, se nadomeščanja ne prenašajo v nov sklop. Zadnje tromesečje bo to sezono krajše – začeli ga bomo sredi aprila in končali sredi junija.

Prvi teden v aprilu joge ne bo, zaradi praznika bo odpadla tudi četrtkova vadba 27.4.. Vsi, ki plačujete tromesečje, nas vas opozorim na nižjo ceno – 92 eur za zadnje 2 meseca joge pred vročim poletjem. Redne prakse bomo zaključili 15. junija, potem poletna joga v parku in drugi čudoviti dogodki v naravi. 

 ŽENSKI KROG POVEZOVANJ  

Namenjen je ženskam vseh starosti, različnih hormonskih stanj, z vsemi izkušnjami, ki so te oblikovale do vsega tega kar si danes. Pogoj za vstop je zanimanje in želja po povezovanju svojih notranjih sil in odprtost do novih poznanstev. Krog je namenjen povezovanju svojih delov, ki so lahko ujeti, zakleti, zamolčani, spregledani, do vseh tistih skritih talentov, darov, notranjega sija in luči, ki čaka na dovoljenje.  

Krog vključuje vodene meditacije in kratka dušna branja, ki odstiranjo tančice na poti k tvoji polnosti in večjemu zadovoljstvu.  

Začnemo to nedeljo 19.3. ob 20h zvečer. Krog poteka online in traja med 1,5h do 2h ob nedeljah zvečer. V marcu se družimo še v nedeljo 26.3. ob 20h. Potem 3x v aprilu – 9.4., 16.4. in 23.4., v maju 7.5., 21.5. in 28.5. in zadnje srečanje v 1. polovici junija v živo

Prijave so možne do nedelje 19.3.2023 na mail ali sms. Za dodatna vprašanja sem na voljo.    

POMLADNA MEDITACIJA – Radomlje, petek 24.3. ob 19.30  

Vabljeni v aktivacijo novega obdobja, ko nas bo podpirala pomlad, planeti in vesolje, da se uglasimo na frekvence, ki jih želimo aktivirati naprej. To je tudi prvi dan, ko planet Pluton po 20 letih vstopi v drugo znamenje in astrologi pravijo, da je ta tisti, ki povzroči velike premike družbene zavesti. Vsi vemo, da se samo od sebe ne zgodi veliko. Tudi čudovite ideje ne zaživijo, če jih ne aktiviramo in prizemljimo. Zato bo prva meditacija pomladi namenjena temu, da se aktiviramo zdaj, ko je pravi čas za zagon, da podpremo svoje vizije, se spomnimo novoletnih zaobljub in aktiviramo svojo moč. Mantra vse ob svojem času je pomembna, da jo razumemo na način, da se vse mora zgoditi ob svojem času, ne na silo, potis ali zgolj razumsko. Velikokrat priganjamo situacije z ne potrpežljivostjo ali pa naveličano izgubljamo voljo. Pomlad je pravi čas za novo in tudi odličen čas za detoks, zato se bomo najprej predihali z gibom in dobrim ritmom, nato sledi vodena kanalizirana meditacija s pomočjo svetlobnih vodnikov.  

JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM  

Pomladi je krasen čas za vikend oddih v objemu gora. Naša priljubljena lokacija hotela Špik nas bo gostila od petka 12. do nedelje 14. maja 2023. Vikend program bo namenjen aktivnemu oddihu z jogo, meditacijo in sprehodi v naravi. Cvetoči majski dnevi, svežina zelenih gozdov na “nikoli se ne naveličam lokaciji”, nam bodo odprli nov tok energije. Okolje Gozd Martuljka ima s svojo prezenco gora prisotne jang kvalitete in sam po sebi kliče v aktiven oddih. Tako bomo sobotni dan namenili 2 praksam joge, sprehodu v tišini in 2 meditacijam. Petek in nedelja pa nas bosta zapeljala v bolj sproščene ritme joge in plesne meditacije, ko bo na voljo tudi čas, ki si ga boste prilagodili po svojem počutju ali na svežem gorskem zraku ali v krasnem wellnessu hotela. Mesta so zaradi prostora omejena, zato pohitite s prijavo.  

Cena celotnega vikenda je 270 eur. Vključuje vikend program, 2x polpenzion in namestitev v 4* dvoposteljni sobi, ki jo delite. Dobrodošli tudi partnerji, da se pridružijo programu ali samo za družbo, tudi če jim joga in meditacija ni blizu. Doplačila: za 1 posteljno sobo 20 eur na noč in vstop v savne. Če želite bivati v 3* delu hotela, kjer so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki je cena vikenda nižja, 250 eur. Bazenski kompleks je vključen v ceno. Točen program dobite ob prijavi. Prijave so odprte do zapolnitve mest.  

INDIVIDUALNI TERMINI 

Odpiram nove termine za individualno terapevtsko jogo, intuitivne readinge, dušne pogovore, pranic healing in 9 mesečni osebni program notranje preobrazbe.

Kadarkoli smo v primežu sprememb je pomoč, podpora, širše razumevanje, pogled iz dušne perspektive, zdravljenje srca potrebna še izredna volja, zavzetost in odpuščanje preteklosti. Devet mesecev je razdeljen sklop 3x po 3 mesece, kjer se postopoma in počasi odpiramo osebni rasti s pomočjo duhovnih zakonov. Iščemo svojo resničnost skozi čutenje, sproščanje in zdravljenje notranjih vsebin. Delo je poglobljeno, mentorsko in vključuje online in osebna srečanja 1x tedensko.   

Dobrodošli lepo na srečanja v pomladi!

Tjaša