Živjo, na mednarodni dan ljubezni in zaljubljencev!

Ne glede na to, koliko vam to pomeni, praznovanja ljubezni ni nikoli preveč. Mesec februar je v znamenju sonca in prebujanja. Na naših tedenskih praksah v duhu raziskovanja giba in mantre “ne bo vedno tako”. Kadar jogo doživljamo v polni pozornosti ustvarjamo tiste posebne, svete trenutke s prisotnostjo diha. Joga nas uči, da je pot raziskovanja tista, ki nas pelje v sveti prostor notranjega zavedanja. K sebi, v srce. Enako pot dosegamo tudi skozi meditacijo. Živimo v času izjemne produktivnosti, globalnih sprememb in razvoja, ki presega človeške zmogljivosti. Predvsem trend nenehnega razvoja zanemarja celostni vpogled, počitek in hranljive postojanke na poti. Družbena pravila so postavljena za nenehno doseganje rezultatov, brez milosti. O milini običajno le beremo in jo okušamo na dopustih in oddihih. Takrat se res lahko naužijemo obnove, počitka in se napolnimo. Pa si tako želimo živeti iz leta v leto? Vsak dan imamo možnost, da ustvarimo svoj ritual ljubezni. Z vsem tistim malim in dosegljivim, kar nas pogreje, nasmeje, dviguje in osrečuje.  

JOGA RETREAT 

2.3. – 5.3.2023 na domačiji TEŠNAK 

Namenjen je vam, ki si želite doživeti kvaliteten oddih in ponuja celostni energijski paket s prakso joge, meditacije, plesa in petja. Zasnovan je od četrtka do nedelje z namenom, doživetja polnih tri dni in treh večerov, ki nas bodo poživili in peljali v prebujeno srce. K sodelovanju sem povabila nove ustvarjalke, katere želim podpreti in za katere vem, da so predane svojemu klicu. Katja Bogataj (Dotik umetnosti) nas bo peljala v zdravilne zvoke kristalnih posod in zaključila večer z intuitivnim vpogledom. Katjo sem spoznala na enem od izobraževanj z duhovno noto. Skupaj sva se učili energijskega branja in takoj začutile močno povezavo. Predvsem je bila Katja moja energijska podpora v času obeh zahtevnih operacij nosu in mi levjesrčno pomagala pri okrevanju. Malo je takšnih oseb, za katere rečem, da so bili ob pravem času na pravem mestu in Katja je zagotovo ena izmed njih. 

Druga ustvarjalka je nekdanja profesionalna nogometašica Pamela Begić. Vsestransko nadarjena raziskovalka, ki se vedno bolj usmerja v terapevtske vode z učenjem in spoznavanjem praničnega zdravljenja po metodi mojstra Choa Kok Sua. Pred kratkim je obiskala ašram v Indiji in utrjevala svoje znanje z mednarodnimi mojstri pranic healinga. Pamela je ljubiteljica poezije, manter, petja in spevnih instrumentov. Z unikatnim in avtentičnim pristopom nas bo peljala v kirtan večer manter. 

Vabljeni na retreat, ki vam bo ponudil celostno podporo.Prav zato se tudi imenuje retreat: vir umika in obnove. 

Dodali smo tudi ponudbo masaže z zeliščnimi snopki po zelo ugodni ceni gospe iz Rogaške. Tako masaže, kot zvočni večeri so odprtega tipa in se jih lahko udeležite, tudi če niste na joga retereatu. 

Več na https://ashajoga.si/joga-retreat-na-domaciji-tesnak-v-poljanski-dolini/

KROG POVEZOVANJ za ženske

Začetek 19.3.2023 – online srečanje 

Kako vpliva okolje na naše zavedanje? Kako vplivajo ljudje na naš način razmišljanja? Kako vpliva pet najbljižjih ljudi s katerimi delimo sebe v domačem in službenem okolju? Kako prebuditi sebe, svoje želje, hrepenenja in jih živeti v svojem življenju? Tako, da o njih spregovoriš. Tako, da jih poslušaš. Tako, da jih čutiš. Vabim te v krog, ki povezuje, daje, vrača in opolnomoči.Pogoj za vstop je odprtost in želja po povezovanju s svojimi notranjimi vzgibi in povezovanje z ženskami, ki jih še ne poznaš. Krog je namenjen poglobljenemu povezovanju svojih misli in občutkov, vračanju izgubljenih delov sebe in oživitev sanj o svetli prihodnosti preliti v izhodišča dosegljivega. 

Krog obsega 3 sklope in traja tri mesece, srečanja so 3x na mesec ob nedeljah zvečer. Vključuje vodeno meditacijo, kratka dušna branja in odseve, ki odstirajo tančice na poti k tvoji celoti.

Pomladni krog povezovanj zajema teme:
1. Dobrodošle spremembe
2. (S)prehodi in smerokazi
3. Čutim sebe

Krog zaključimo v začetku junija na srečanju v živo. S skupino katero potujemo skupaj od decembra, vsako nedeljo komaj čakamo na srečanje in tudi meni je v neverjetno zadovoljstvo, da lahko ustvarjam takšna srečanja. Za več vprašanj sem na voljo.

Znižana cena velja do 3.3. Več na https://ashajoga.si/krog-povezovanj/

JOGA / MEDITACIJA / READINGI / PRANIC HEALING

Dobrodošli na rednih skupinskih vadbah joge v Radomljah in Šmarju in pomladni meditaciji, ki bo 24.3. ob 19.30 uri v Radomljah. Dobrodošli na individualnih srečanjih joge, readingov, meditacije, pranic healinga online ali v živo. Termini po dogovoru. 

Naj živi ljubezen 🙂 
Tjaša