Odpiramo okna aprilu!

Po velikem vikendu in ledenem presenečenju smo pripravljeni za cvetenje, a april zahteva dobro opremo za različno dogajanje na nebu in zemlji. Med nevihtami radi iščemo varne in prostorne bližine, svetle strani neba, sončne objeme. Na drugi strani se navajamo na hitro rast, premike, močne žarke in slačenje odvečnega. Zato ta mesec odpiramo okna in vrata za ravnovesje in vstopamo odločni, spremenjeni, zavedni, da zunanje dogajanje samo je. Naše notranje stanje je tisto, ki nam barva vsak dan, kaže dinamike počutja in ritem diha, odprtost in odpornost za spremembe, ki jim ni več moč ubežati. Živimo na prepihu, v močnih časih izzivov, vrtincih občutkov med prav in narobe, med zmagami ali vlogami žrtve. Skupaj smo v svetovni pralnici doživetij in postavljanje novega zahteva celovitost, povezanost, podporo, vedenje in uporabno znanje. Vse to nam nudi duhovna medicina, učenja, ki odražajo celovit pristop in široko zajetje delovanje človeka. To je smer zdravega napredka, upoštevajoč znanost in duhovnost, starodavna znanja in resnice novodobnih odkritij. Svetloba smo in na svetlobo se odzovemo, ne glede na rušilno moč teme, ki nas obdaja.  

Svetloba je predana praksa joge. Svetloba je meditacija, s katero dosežemo večjo mirnost uma in duha, srčnost in pot v božansko povezanost. Svetloba je zdravljenje srca in ustvarjanje dušnih povezav. Svetloba je ljubezen vseh barv, oblik in izrazov, brez delitev in sodb. Svetloba je duhovni proces, je potovanje in vračanje v sebe, odkrivanje in spoznavanje svoje narave v naravi, je bistvo vse jogijske prakse. Če se te besede dotaknejo, jih vdihni ta trenutek in se poveži z svetlobo in z vsem, kar ti jo predstavlja. In preden greš naprej, naredi še nekaj vdihov za sidranje in kopanje 🙂  

JOGA poletni čas / 2. semester:

PONEDELJEK OB 20H in ČETRTEK OB 19H – ONLINE s posnetki ALI V ŽIVO (Radomlje center Alternativa zdravje) 

MEDITACIJA APRIL: 

NEDELJA, 11.4. ob 20h, povezava spodaj in plačilo 15€ (prestavljeno iz danes, petek 9.4.) 
GESLO:270992
https://zoom.us/j/96716890729

Vstopili smo v obdobje aktivacije, rasti, novih odločitev, novega prebujanja. Meditativni večer bo združeval in prižgal naše tihe, skrite in glasne želje, zavestno prisotnost kreiranja, refleksije in zaupanja. S pomočjo vodnikov in bitij svetlobe se bomo povezali v realnost tukaj in zdaj. Vabljeni lepo! 

JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM 

Termin: 21. 5. – 23. 5. 21

Gorenja vas, domačija TEŠNAK
Cena vikenda all inclusive: 222€/po osebi 

Tema pomladnega vikenda je POVEZOVANJE, predvsem vsega v sebi, tako znotraj kot zunaj, tako zgoraj kot spodaj, povezanost z zemljo na kateri živimo, povezanost z ljudmi s katerimi ljubimo, ustvarjamo in gradimo boljši svet in povezanost z naravo katere skrbniki smo.Hrana bo vegansko/vegeterijanska kombinacija, vse domača pridelava, izvirska voda je na domačiji. V ceno je vključen polpenzion, pozen zajtrk in zgodnja večerja.Za rezervacijo vikenda velja plačilo programa 102€/po osebi, razliko za nastanitev s polpenzionom na domačiji (tur. bone sprejemajo). 

V aprilu bo na socialnih omrežjih nagradna igra in glavni nagradi 2x brezplačen program joga vikenda. Dobrodošli da spremljate vsebine Ashajoge predvsem na instagramu.  

INDIVIDUALNI READINGI

Termin in lokacija po dogovoru in DUŠNI POGOVORI 1x mesečno. Za spodbudo vtis iz zadnjega srečanja: 

To enostavno moram deliti s tabo oz. napisati. Reading je bil nekaj, kar me je tako zelo očaralo, napolnilo z nekim ne popisnim občutkom pozitivnih čustev. Težko se to vse skupaj ubesedi ampak ja, wow!! Izjemno sem vesel, da si ravno ti tista pri kateri sem bil na readingu. Vesel sem, da sva se spoznala in da si del mojega/našega življenja. Ostani to kar si, sonce! 

Za vse, ki imate radi knjige vabljeni, da se pridružite in tokrat predstavite svoj izbor, ki vas je najbolj navdušil in podelite to z drugimi v naši zaprti skupini na FB. Komaj čakam, da se dobimo v živo v izjemnem prostoru v Kamniku in podelimo doživetja prebranih knjig.   

Pred časom me je navdušil izjemen dokumentarni film Fantastic fungi, the mashroom movie, ki vam ga močno priporočam v gledanje v naravni svet, ki ga tako premalo poznamo.