Poletna joga v objemu narave

Dragi ljubitelji joge in diha!

Danes zaključujemo 2. semester letošnje sezone 2020/21. Noro jogijsko leto je za nami … če pomislim nazaj na september 2020 in danes junij 2021, skoraj ne morem verjeti koliko stvari se je zgodilo in spremenilo. Joga online je postala naša nova stalnica, sprejeti smo morali neobičajne razmere, spreminjati dnevne sobe v svoje zen prostore, veliko off in on kombinacij, novih postavitev in čudovitega veselja ob ponovnem živem srečanju. 

Časi zahtevajo veliko jasnine v glavi, močno vero v življenje in v svoje sposobnosti. Upam in želim si, da vam je joga pomagala na poti sprememb. Da se je osvežil vaš seznam prioritet in sta tandem »joga in meditacija« ostala na seznamu. Iskreno, kolikor spoštujem in imam najrajši stalne jogiste, pa izjemnega navdušenja nad povratniki ali novinci ne morem skriti. Prav zato ker vem koliko energije je potrebno, da se zopet postavimo nazaj kadar obupamo, pademo, zgubimo smisel, koliko energije je potrebno za sprejemanje novih odločitev, koliko vztrajnosti je potrebno vložiti, da ne zaspimo, stagniramo in odložimo, nekaj kar vemo, da nam koristi, daje in osmišlja.  

Da bomo lahko preživeli v izjemnem prehodu in prihodu novega sveta bo potrebno držati svojo energijo, vibracijo, frekvenco visoko. Mir, mirna okolja, mirne misli, mirna voda, mirna plovba in je vse tisto, kar bo odločalo v ključnih trenutkih. Želim vam jih mnogo in ves čas, za tiste vmesne, ko bo drugače, pa naj bodo globok vdih, pokončna drža in smeh glavno vodilo skozi. Samo omejen čas smo skupaj in ker težko sprejmemo to resnico, je bistveno, da ta čas izkoristimo tako kot nam veleva srce in pogum. Potovanje je prekratko za karkoli drugega.

Za vse ljubitelje knjig in branja, ima joga knjižni klub tokrat v izboru knjigo Pet najpogostejših obžalovanj pred smrtjo, Bronnie Ware. Meni daje ogromno in sem izredno hvaležna Sabini za jagodne izbore vedno ob pravem času.

VABLJENI na POLETNO JOGO, SREDE ob 18H, park ARBORETUM Volčji Potok (zelenica angleški park). 

Poletna joga bo samo v živo, online začnemo ponovno septembra z novim prvim semestrom 21/22. 

Začnemo to SREDO, 30.6. ob 18h z BREZPLAČNO, OTVORITVENO prakso za vse, zato povabite svoje prijatelje, joga navdušence, vse, ki cincajo, dvomijo, odlašajo, vse tiste, ki bi samo probali in vse, ki te dni niso na morju 🙂 prostora bo več kot dovolj. Potrebujete svojo joga blazino, vodo in vstopnico za park. Vadba je primerna za začetnike in nadaljevalce. 

Nadaljujemo s sredami, 7.7., 14.7., 21.7., 28.7. ob 18h v parku oziroma v prostoru nad cvetličarno na ovinku v primeru deževnega vremena.

Cena 50€ ali 15€ na posamezno vadbo s plačilom na TRR pred pričetkom.  

Naj bo poletje naklonjeno z obiljem cvetočega veselja in zadovoljstva.

Meseci bodo prekratki za karkoli drugega.