ONLINE povezave DELUJEjo – ONLINE JO

Namaste, dragi ljubitelji joge, meditacij, osebne rasti, duhovnosti, preobrazb in življenja v vseh barvah!

Vstopili bomo v zadnja dva meseca nepozabnega leta, meseca z najmanj dnevne svetlobe in največ umirjenosti, ko narava vstopi v daljši počitek in se hrani iz svojih globin. Velike razlike nastajajo med doživljanji sveta, reakcij, ki se dogajajo na spremenjene okoliščine bivanja, vedno večje in opazne so razlike med zunanjim in notranjim svetom.

Da bi omilili vsa doživetja, razpoke in listo vprašanj je potrebno ohraniti pristen stik z našo notranjo naravo. Umiriti živčni sistem, sprostiti trebušne blokade, nervoze, nesproščenosti, ki se kažejo na obrazu, telesnih bolečinah in nespečnosti. Mehčati in odpravljati zakrčenosti, ki se pojavijo ob reakcijah strahu in umirjati srčni utrip ali visok pritisk ob vseh novosti in poplavo različnih informacij.

Zlato pravilo preživetja v krizi: iskati mir in se povezati z naravnimi silami, ki nam ponujajo obilno. Narava je naša rešiteljica, učiteljica in večna modrost. Bolj ko vzpostavljamo povezavo z živo naravo, bolj se priklapljamo na vesoljno naravo, na pretočnost, na frekvence, ki dvigujejo, na neskončno modrino zgoraj in stabilne korenine spodaj. Korenine so med seboj povezane v več smereh in poteh, tako kot smo ljudje povezani v različnih smereh in oblikah ljubezni.

Zelo me veseli, da se srečujemo pri ljubezni do joge, meditacij in svojega telesa.Čeprav nas joga in energijska anatomija uči, da imamo več teles, veliko prispeva zavedanje, da je zdravje doma v dobrih povezavah. V zadnjih letih smo ustvarili že pravo mrežo, kot rada reče moja dolgoletna prijateljica in jogistka, da smo postali pravo pleme srčnih ljudi. Online povezave k temu le prispevajo, saj se med nami/vami deli in kroži srčna energija tako preko socialnih omrežij kot seveda preko skupin v živo, da o joga vikendih ne govorim. 🙂 Če želite biti del tega, lepo in srčno vabljeni, tudi v našo zaprto fb skupino kjer bomo začeli tudi z našim knjižnim klubom online. Če niste del fb-ja, bom enake vsebine delila tudi po mailu, da ne bomo koga prikrajšali.

Po uspešnem oktobrskem priklopu na online povezave nadaljujemo s komoditeto domačih 2 kvadratnih metrov in skupinskih praks v novembru:


Online joga – termini joge in meditacij v živo preko spleta:

Ponedeljek ob 20h – hatha flow joga Zoom

Sreda ob 19h – intuitivna joga Zoom

Četrtek ob 18h – zaprta skupina Facebook (brezplačno 30 min različne vsebine joge in meditacij)

NEDELJA 22.11. ob 20h – meditacija online Zoom (namesto petka 20.11. je nov. termin v nedeljo zvečer)RDEČI POPUSTI se nadaljujejo v november:

Vsi, ki imate plačano 3 mes ali semestrsko karto 1x tedensko, ste bili deležni gratis povezav v oktobru. Če še niste, sporočite izbran termin online vadbe za naprej (ponedeljek hatha flow ali sreda intuitivna joga). 

Če želite nadaljevati z jogo 2x tedensko je možno doplačilo razlike po ceniku. Če sem vas slučajno spustila kot prejemnika gratis povezave sporočite in jo dobite. 

Cena mesečne online joge: 

1x tedensko 39€ namesto 44€ 
2x tedensko 66€ namesto 77€ 

Individualni readingi, dušni pogovori namesto 60€ sedaj 39€, velja vse do 31.12.2020!

CENIK (klik)

POMEMBNO: plačila so potrebna VNAPREJ oz. najkasneje do 3. v mesecu. V primeru da se pridružite sredi meseca pošljite mail in se dogovorimo. 

Termini preko zoom povezav potekajo v živo, brez posnetkov (75min), fb skupina ima posnetke in veliko uporabnih vsebin. Povezave dobite po vašem plačilu. Za fb zaprto skupino je potrebno fb prijateljstvo.

Meditacija dveh src

V petek 30.10. vabljeni na online meditacijo DVEH SRC in meditacijo ODPUŠČANJA, vodi JURE Jeraj.

Odpuščanje je ključ do notranjega miru in sreče. Zato bomo petkovo meditacijo začeli s tehniko odpuščanja sebi in nadaljevali s kratkim pregledom in prezentacijo, vajami, praničnim dihanjem in meditacijo.

Pričetek meditacije ob 19. uri
Čas trajanja: 75-90 minut

Plačilo: prostovoljna donacija, v višini podpore, ki jo zmorete in namenjate za razvoj Zavoda pot do zdravja.

Več informacij in povezavo do meditacije najdete na:
https://potdozdravja.si/zoom-meditacije/

Želim vam veliko mirnega spanca, toplega sonca in polnih vdihov optimizma! 

Objem, 

Tjaša