Začasni termini online joge in meditacije

Zdravo,

težko je pisati stvari, ki si jih ne želiš, še težje je početi stvari, ki jih ne čutiš. Tudi ni enostavno graditi in ostati svoj steber, če se poznani svet ruši in hromi z nevarnostmi in grožnjami. Spremembe nikoli niso lahke… a tukaj smo, prav sredi njih. Vedno se da pogledati na stvari iz drugega zornega kota, prilagoditi in ostati v coni miru kljub nemiru. Kar nam je res pomembno, tja vlagamo, dajemo in tam dihamo celi. Če nam je pomemben celostni pristop k zdravju in širša vizija življenja potem nas ne ustavi bojazen, bolečina, bolezen ali karkoli že bo. Čeprav je super mantra bo že, pa večkrat ne spremeni ničesar. Zavedanje, da bomo zmogli, z dvignjeno glavo in močjo srca, krepi imunski sistem. Od tu lahko črpamo gradnjo dobrih dejanj in dobrega ravnovesja.

Poznamo orodja in tehnike, poznamo načine kako, imamo prakso, imamo drug drugega. Glavna stvar, ki nas “heca” je vztrajnost na začrtani poti, disciplina, odlašanje, lenoba, izgovori, strahovi, … Joga nas uči potrpežljivosti, doslednosti, povezanosti, predanosti, čutenja miru, sebe v resnici, uči nas pretoka, večplastnosti, razumevanja… Zato nam bo uspelo. Uspelo dan za dnem spreminjati slabe navade v dobre, uspelo osvajati novosti in predvsem vztrajati. Tako se gradimo kot ljudje, gradimo novo zavest in sedaj je pravi čas za nove čase.Začasno se priklapljamo na komoditeto domačih 2 kvadratnih metrov in skupinskih video online povezav.

Začasni online termini joge in meditacij v živo preko spleta: 

Ponedeljek ob 20h – hatha flow joga Zoom

Sreda ob 19h – intuitivna joga Zoom

Četrtek ob 18h – zaprta skupina Facebook

Online termini joge preko zoom povezave bodo podobno kot v živo, le da vadimo v domačem okolju. (75min) Povezave dobite ob vaši prijavi preko maila.

Četrtkov termin zaprte skupine na Facebooku bodo brezplačne kratke sekvence joge, meditacij, posameznih jogijskih vsebin, … (30min) dobite povabilo oz. mi lahko tudi napišite na messenger, da vas dodam.

Individualni readingi, dušni pogovori, prana terapije ostajajo termini po dogovoru online. 

PLAČILA:

– vsi, ki imate plačane semestrske ali 3 mesečne karte imate online povezave brezplačne.

– če ne želite preklopiti na online imate “zamrznjeno” 1 mesečno obdobje, pomeni, da se podaljša veljavnost plačila za 1 mesec. 

– za vse, ki ne želite nadaljevati online in še niste poravnali oktobrske (in septembrske joge) prosim, da to storite čimprej! (Sept joga 30€ 1x ted, 50€ za 2x in oktobrska polovička).

– cena mesečne karte (tudi online) ostaja enaka 44€ za 1x tedensko in 77€ za 2x.

– povezave dobite po prejemu plačila.

RDEČI POPUSTI:

Cena oktobrske online joge – velja od 19.10. naprej vključno s počitniškim tednom z rdečim oktobrskim popustom je 18€ za 1x tedensko in 33€ za 2x.

Ob rezervaciji termina do konca oktobra velja rdeči popust na individualne online termine do konca leta iz 60€ na 39€ za karkoli.  

Spremljajte ta vikend objave na FB in IG za nagradno igro DARILNI BON!

Danespetek 16.10. oktobrska meditacija DVEH SRC na prazno luno ravnovesja potekala ONLINE ob 20h, prijave so odprte za vse, ki se želite še pridružiti. Zoom povezavo pošljem vsem prijavljenim danes na mail do 18h. In takoj ko bo spet dovoljeno, naredimo meditacijo v živo v čudovitem samostanu Mekinje.

Če imate željo in čas je pred tem online predavanje na temo Zakoni narave in zakon karme preko spodnje Zoom konference. Predaval bo dr. Prashant, nizozemski prano terapevt in inštruktor po metodi Pranic healing.  Povezava do: https://us02web.zoom.us/j/88227753123(povezava bo odprta nekaj minut pred 18. uro. Predavanje bo prevajano v slovenščino).

Meditacija, joga, dobra muzika, ples, vera v dobro in vse kar nas navdihuje nam bo pomagalo na poti skozi. Se vidimo kmalu!