Zimski joga vikend in nov semster

JOGA Z RAZGLEDOM V ZIMSKI PRAVLJICI

Termin: 22. – 24.2.2019

Lokacija: Gozd Martuljek, Hotel Špik****

 

Vikend z razgledom je namenjen krajšemu oddihu z vadbo joge, polni regeneraciji in sprostitvi. V čudovitem gorskem okolju Kranjske gore in udobni hotelski namestitvi z razgledom, se bo odvijal vikend usmerjen k celostnemu pristopu za zdravje. Program je v prvi vrsti namenjen telesni regeneraciji in ponovnem stiku s svojim notranjim virom. Osrednja povezovalna nit vikenda bo čut, čutenje in sočutje. Ko delujemo iz polja srca in se predajamo poti, ki nas nagovarja skozi čutenje in govorico občutkov, postanemo prizanesljivejši, razumevajoči in sočutni. Takrat delujemo v sozvočju z sabo in vstopamo v svet resnice in ljubezni. Za dobro ravnovesje je potrebno združiti več kvalitetnih vsebin.

Vikend oddih ponuja:

J O G A    IN   M E D I T A C I J A

Od petka do nedelje se bodo odvile štiri vodene prakse joge, prilagojene glede na potrebe in predhodne izkušnje skupine. Tako se bodo zvrstile različne prakse joge, vinjasa joga z več dinamične vsebine, hatha joga z elementi kundalini joge in intuitivna joga z več meditativne vsebine in energetskimi vajami. Vse prakse bodo vključevale tako dihalne kot meditativne, sprostitvene tehnike.

G O Z D N I       W E L L N E S S

Okolica Kranjske gore se ponaša z naravnimi biseri alpskega okolja. Vsak letni čas prinaša poseben čar, tokrat se bomo prepustili čarom zime in se podali v dolino Krnice in dolino Vrat glede na to kot nam bodo dopuščale vremenske razmere. Prvi sprehod bo v tišini, tako imenovana hoja v meditaciji, drugi bolj družabno sproščujoč. Obe poti sodita pod kategorijo lahko označeni in sta prijetni tudi v zimskem času.

A L P S K I       W E L L N E S S

Savnanje velja za eno najbolj zdravilnih in prijetnih oblik sproščanja. Z učinki globinskega čiščenja telesa tako krepi imunski sistem, pospešuje delovanje limfnega obtoka in ob redni uporabi preprečuje virusna in bakterijska obolenja. Hotel Špik ponuja bazenski kompleks in deželo savn, kjer so finska, turška ali zeliščna savna, ledeniška soba, sproščujoči tepidariji in bazen z ledeniško vodo, vodnim slapom in panoramskim pogledom na Špikovo skupino. Predhodno si lahko rezervirate termin za masažo in druge lepotne tretmaje na recepciji hotela.

K O M U    J E     V I K E N D    N A M E N J E N

Vsem, ki vas povabi vadba joge in meditacije z globljo sprostitvijo v mirnem gorskem okolju. Vsem, ki vas povabi vsebina čutenja in sočutnosti. Obudili bomo jogijska učenja kako pomembna je notranja usmeritev, pozornost na tok misli in večkrat prezrto govorico občutkov. Vadbe joge bodo primerne za vse, ki jogo že poznate in prakticirate več kot 1 leto. Vse vadbe bodo vključevale tako dihalne kot meditativne tehnike, tematiko osebne in duhovne rasti kot del procesa redne jogijske vadbe. Zahtevnost vadb za srednji nivo.

Jasna pozimi

Tokratni joga vikend z razgledom bo organiziran za manjšo skupino z več individualnega pristopa, s povezovalno osebno noto in intimnim vzdušjem. V času vikenda bo tudi možnost individualnega readinga (branja energij) in intuitivnega pogovora.

Cena joga vikenda: 80€ + hotelska namestitev

Cena namestitve:

4*: 76€/polpenzion enoposteljna soba, 66€/polpenzion dvoposteljna soba

3*: 66€/polpenzion enoposteljna, 46€/polpenzion dvoposteljna soba

 

Hotelska cena vključuje:

nočitev po sebi/noč v hotelu Špik

polpenzion: samopostrežni zajtrk, večerja ali kosilo

vstop v bazenski kompleks

Cena programa vključuje:

štiri vadbe joge

tri vodene meditacije

program organizacije

jogijsko opremo: blazine, odeje, kvadre, trakove

 

Dodatno po želji:

Za obisk savne je potrebno doplačilo – velja 30% popust na redne cene;

Možnost bivanja z domačimi živalmi je v 3* delu hotela Špik;

Za readinge in intuitivna svetovanja je potrebna predhodna prijava in doplačilo.

Priporočljiva je dodatna oprema pohodniških derez in palic, topla oblačila in primerna obutev.

Vabljeni tudi vaši partnerji, družinski člani ali prijatelji, tudi če se ne bodo udeležili jogijskega programa.

 

Dodatne informacije in prijave najkasneje do 9. februar 2019 na tjasa@ashajoga.si