Nova jogijska sezona 2020/21

Upam, da ste se naužili vseh poletnih čarov, se napolnili s soncem in ujeli kakšno res svetlo zvezdo. Poletje daje moč za lahkotnost, odprtost in nova doživetja. Veliko svetlobe, svobode in prane nam je naklonjeno, poleg intenzivnosti informacij in norosti novega sveta.

Prihaja čas, ko bomo zlato energijo poletja počasi postavljali v jesenski ritem. Skrbno in zavestno, kot ščepce ali sladke dodatke za dobro organizacijo nove sezone in nove rutine. Prihaja čas za kreacijo močnih ritualov, ki vas bodo usmerjali v center in mir v sebi. Čas odločitev za prakse, ki vas resnično povezujejo s sabo, tudi takrat, ko se bo svet zdel prehitro in pretirano drugačen. Zdaj je ključno, da razumemo kdo smo, kaj daje in kaj jemlje.

Nedvomno veliko daje pravilna skrb zase in za naš prvi dom, fizično telo. Ko zanj skrbimo celostno, na vseh nivojih, cveti kot najlepši vrt, ko ne, se hitro razraste plevel. In potem ne najdemo časa, da to vse uredimo, hitimo in norimo, zato je potrebna redna praksa preventive, takšne ob kateri se zopet čutimo, slišimo, vidimo, razumemo in zavedamo, da smo mi največji ustvarjalci lastne kvalitete življenja. Želim vam, da postanete najboljši skrbniki svojega počutja, zdravja in zadovoljstva. Joga in meditacija sta praksi, ki delujeta že tisočletja in neskončni zakladnici na poti sprememb, zato lepo vabljeni v novo sezono Ashajoge.

NOVO SEZONO ZAČENJAMO MALO DRUGAČE.

Predvsem zato, da bomo v stilu drugačnega leta in mejnika 2020. 🙂 Šalo na stran. Še enkrat moram na operacijo nosnega prekata, zato potrebujem večji del septembra za okrevanje in regeneracijo. Pa vendar, da ne boste predolgo čakali, bomo začeli z jogo v Radomljah sredi septembra, v živo, ponedeljke in četrtke. Vodi Janja. Z oktobrom pa začnemo z vsemi termini v živo (ponedeljeksredačetrtek), celo dodali smo enega v Kamniku, tako, da imate možnost 2x tedensko obiskovati jogo v Radomljah in 2x v Kamniku. Skupine bodo manjše kot prejšnja leta, da bomo varno in sproščeno uživali v praksah in zadovoljili vsa potrebna priporočila stroke.

NE SPREGLEJTE

· Prijave na izbrani termin so obvezne na mail tjasa@ashajoga.si ali sms, družbena omrežja

· V skupini si zagotovite mesto s plačilom, ki ga je potrebno opraviti vnaprej preko TRR.

· Nekoriščeni obiski se ne prenašajo naprej v mesec, lahko pa jih nadomeščate znotraj meseca na obeh lokacijah.

· Vračilo vadnine je mogoče v primeru večjih zdravstvenih težav ali izredne situacije.

· V primeru razglasitve epidemije vračilo ni možno, vadba poteka naprej v virtualni obliki preko spleta.

· V času praznikov vadbe odpadejo, v času šolskih počitnic med letom je urnik po dogovoru.

· Blazino je potrebno imeti svojo, ostali pripomočki so v skupni (čisti) rabi, če imate zadržke jih ne uporabljajte.

· Na vadbo prihajate zdravi, lahko tudi nerazpoloženi, slabovoljni in utrujeni, a predvsem brez dihalno respiratornih težav.

· Nov cenik za jogo, meditacijo, dušne pogovore, readinge in prana terapijo najdete na

Cenik

TERMINI v ŽIVO

RADOMLJE, Center Alternativa zdravje, nad cvetličarno Na ovinku. ZAČETEK V ČETRTEK, 10.9. ob 18h

PONEDELJEK 20:15 hatha joga 1 (začetni nivo)

SREDA 20:00 hatha joga 2 (srednji nivo)

ČETRTEK 18:00 intuitivna joga (srednji nivo)

KAMNIK, Holistik center, Ljubljanska 4, blizu trgovine Tosama. ZAČETEK V PONEDELJEK 5.10. ob 19h.

PONEDELJEK 19:00 intuitivna joga (srednji nivo)

ČETRTEK 19:30 intuitivna joga (srednji nivo)

TERMINI ONLINE sporočim NAKNADNO.

MEDITACIJA 1x mesečno, RADOMLJE.

TERMINI: 30.10. petek, 20.11., petek, 26.12. sobota

Meditirali bomo na glavni dve energijski središči, ki sta v današnjem zahodnem svetu najmanj delujoči, to je srčno in najvišje središče nad glavo, kronsko. Meditacija dveh src je napredna duhovna tehnika za aktiviranje obeh in dvigovanje zavesti človeštva. Osnoval jo je veliki prano zdravilec, mojster Choa Kok Sui. S takšno meditacijo dosegamo globoko sprostitev, povečamo ustvarjalnost, razvijamo vizualizacijo, inteligenco in nesebičnost, odpravljamo stres in krepimo notranji mir in harmonijo.

Mi bomo izvajali različico te meditacije. Pri vseh meditacijah nas vodita svetloba in resnica. Po meditaciji sledijo kratki pogovori v krogu, ko delimo svoje izkušnje in prisluhnemo kratkim sporočilom neba s pomočjo duhovnega vodstva.

NOVO!! BRALNI KLUB JOGE 1x mesečno, KAMNIK.

Branje in razmišljanje o prebranem vpliva na doživljanje sveta v nas in okoli nas, še toliko bolj, če se mnenja in doživetja podelijo. Druženje in izbor knjig je usmerjen v osebno in duhovno rast, v samozavedanje in povezovanje. V bralni klub lepo vabljeni vsi, ki verjamete v moč pisane besede in moč skupnosti. Srečanja bi začeli konec oktobra in nadaljevali vse do konca maja, vsak mesec. Termini bodo znani v začetku oktobra, srečanja bodo trajala 60 do 90 minut. Bralni klub vodi Sabina Burkeljca, prof. slov., bibliotekarka, recenzentka knjig in strastna navdušenka branja. Podrobnosti sledijo, prijave na mail tjasa@ashajoga.si.

JOGA VIKEND V STRUNJANU 2. – 4. 10.2020

Vsi, ki si želite morskega sonca in kvalitetnega časa zase, vabljeni na MORSKI JOGA VIKEND Z RAZGLEDOM. Krajinski park Strunjan se ponaša z izjemno biotsko raznolikostjo in najlepšim delom slovenske obale. Zelena vegetacija in eter strunjanskih soli blagodejno delujeta na respiratorni in imunski sistem. Mirna okolica, bioenergijski park energijskih točk in jesenski mir bodo dopolnili jogijske vadbe, meditacije in sprehode v tišini po botanični sprehajalni poti skozi soline do razglednih točk tržaškega zaliva in Pirana.

Hotel Salinera ima notranji bazen z ogrevano morsko vodo in zunanji bazen s čudovito teraso pogleda na park ali morje. Za naš joga oddih so na voljo še 4 dvoposteljne sobe v 4* delu hotela.

Joga vikend bomo tokrat obogatili z masažami, predavanjem in zdravljenjem s prano in bio terapijo. Z nami bosta dva prano terapevta, Jure Jeraj, gonilna sila razvoja pranskega zdravljenja v Sloveniji po metodi Pranic Healing, bioterapevt po metodi Domančića, ustanovitelj centra PH v Stični in zavoda Pot do zdravja in še mnogo več, ter Majin Maraž, vsestranski ustvarjalec, licenciran maser Somananda tantra šole, licenciran NLP praktik, prana zdravilec in glasbenik. Skratka vikend za regeneracijo na vseh nivojih s petjem manter v soboto zvečer.

VABLJENI na morski joga oddih, odklop in zdravljenje srca in duše, več na https://ashajoga.si/joga-vikend-na-morju/

Če ste uspeli prebrati sporočilo do konca najprej en velik VDIH in IZDIH.

Hvala za vaš čas in zaupanje, da lahko skupaj ustvarjamo dobro energijo. V teh prelomnih časih je zaupanje dobilo novo vrednost, zato sem zelo vesela, da ste se odločili zaupati jogi, strokovnemu znanju in vlaganju vase. Vsi, ki v to še dvomite in čisti novinci, imate eno vadbo joge gratis.

Vse kratke posnete ONLINE VADBE JOGE in meditacije so v mesecu septembru brezplačne in jih dobite na mojem youtube kanalu

Dober septembrski štart vam želim in se vidimo kmalu. In držite pesti zame danes popoldan!

Tjaša