KAJ TI ŠEPETA DUŠA?

Dušni zapisi so nam dani in položeni na preprogo po kateri hodimo celo življenje. Živimo v časih kjer je družbeno sprejemljivo vse kar je otipljivo, dokazljivo in ima podporo intelektualne znanosti. Zardi te močne prevlade intelekta tako v izobraževalnem sistemu kot poslovnem svetu, je dušni namen pogosto neznan.

Ljudje pa se nenehno sprašujemo o svojem obstoju, namenu, poti, smislu, dokler ga ne okusimo ali zaživimo. Vse do takrat nas vodijo družbeni programi, če imamo srečo, tudi dušni. Duše ne razume ali čuti vsak. Tisti, ki jo, smo prehodili dolgo pot in odprli mnoga vrat raziskovanj.

Dobrodošli v srečanju kjer se počutite slišane, videne, razumljene, obdane s ljubečo prijaznostjo in pozornostjo. Ko se odpre dimenzija dušnih srečevanj vemo kaj pomeni beseda dom, domačnost, mir, pomirjenost, blagoslovljenost.

Skozi pogovor odpremo vaše aktualne teme in pogledamo kar je v energijskem polju odgovorov. Pogovor poteka v duhu dialoga, vaših vprašanj in svetlih isker.

Dušni pogovor traja 1h ali 2h. Termin in lokacija po individualnem dogovoru. Dušni pogovor je del paketne ponudbe pranic healinga ali readinga.