PRANIC HEALING

Pranoterapija se izvaja po metodi Pranic Healing mojstra Choa Kok Sui, Inštitut za notranje študije.

Pranično zdravljenje je sodobna tehnika energijskega zdravljenja s prano  – življenjsko energijo. Je sproščujoča, enostavna in zelo učinkovita metoda brez dotika in pripomočkov.

Naše telo je sestavljeno iz dveh delov: vidnega oz. fizičnega telesa in nevidnega oz. energijskega telesa. Pranic healing deluje na naše energijsko telo neposredno, na energijska središča (čakre) in avro.

Obsega dve osnovni tehniki – prva je čiščenje in druga dovajanje energije. Obe sta enako pomembni in le njuno ravnovesje prinaša učinkovite rezultate in blagodejno počutje telesa. Tako se naravni pretok energije v telesu harmonizira in krepi, pospeši obnovitev in pomaga telesu pri samozdravljenju. 

Terapija traja 30 min ali 1h, odvisno od vašega počutja in težav. Terapije v večini primerov izvajam na daljavo.

Kako terapija izgleda? Najprej opraviva prehodni pogovor, potem v svojem domačem udobju sproščeni pozorno dihate, v celotnem času terapije ste polno prisotni. Po končani terapiji vas pokličem. Med terapijo potrebujete prezračen in miren prostor. Enak postopek je tudi v živo. Terapija s pogovorom vred, traja lahko tudi do 2h.

Še posebej so se terapije izkazale učinkovite pri otrocih, starejših in živalih. Pri teh terapijah je učinek viden takoj, oz. po nekaj terapijah popolno izboljšanje, med tem ko pri odraslih, je običajno potrebno dlje časa (min. 5 terapij) in predvsem holistični pristop (vaše navade, prehrana, ritem spanja, stresorji in čustveno stanje). Za takšen način dela, se dogovoriva v naprej, določiva dneve za pranic terapije in dneve za pogovore, ki so ključni za spremembe, v katere vas življenje kliče. V tem primeru je cena paketne oblike.

Pranic healing je izjemna dopolnitev k obstoječemu zdravljenju ali kot preventiva za ohranjanje dobrega počutja in ne nadomešča kakeršne koli uradne oblike zdravljenja.

Cena posamezne terapije je objavljena na tej povezavi.