Hvala sezoni in tebi

Ko sem Sabino prosila, če mi utegne napisati kratek predstavitveni tekst, ker je to njen strokovni in domač teren, si nisem mislila, da se bom tako ježila in bila solzna. Pred sedmimi leti se nisva poznali. Sabina je prišla na jogo in tako se je vse začelo. V tem času je vztrajala tudi, ko je želela obupati, gradila sebe in odpirala srce za druge poglede in pristope. Iskala je in našla, kot se začne njen tekst osebnih izkušenj pod utrinki, kjer ga lahko preberete. 

Prav vse kar učim je iz lastnih izkušenj, priučenega znanja in strastnega raziskovanja srčnosti. Vse to je del moje izkustvene poti, vendar se nikoli nisem poistovetila z vlogo učiteljice. Tako navdušena nad vsemi učenji, ki so spreminjali mene in mojo pot, jo postavljali na prave tirnice, da lahko rečem, da sem večna učenka. In z največjim veseljem in ljubeznijo delim naprej tisto, kar mi je pomagalo, osmislilo in mi tako veliko daje na fizičnem in predvsem duhovnem nivoju. Hvala, da sprejemate in spremljate mojo pot učenj in poučevanja, obiskujete jogo in meditacije, individualna srečanja, ki jih obožujem, saj so veliko bolj osebna in poglobljena. Tako se je izrazila Sabina, si sočutnica in prehodnica. 

Moje delo večkrat zajema vaše prehode. Zato, kadar potrebujete energijsko podporo iz enega obdobja v drugo, pa naj to zajema spremembo službe, kariere, zdravja, partnerstva, poslovno, druzinsko, zaključke, soočanja z odhodi, boleznijo, smrtjo… vsi vemo, da nikoli niso enostavni. Vsak prehod potrebuje, da ga osmislimo in zdravljanje, da dobesedno odplaknemo kar je potrebno in postavimo na novo. Tudi s pomočjo zdravljenja s prano, po metodi pranic healinga in učenjih velikega mojstra Master Choa Kok Suia.

HVALA vsem, ki ste bili to in vse prejšnje sezone del našega dušnega plamena. Hvala za vašo energijo, zaupanje in predvsem, da so vam vredna srečanja k sebi. V teh časih ni večje vrednosti kot pot k sebi in delo na sebi. Tako bomo prebrodili marsikatero krizo (osebno in kolektivno), izzive in kvazi apokalipse. Tako bomo zaživeli novo zemljo. Nova zemlja vibrira na frekvencah srca – srčno magnetnega polja. Zato karkoli boža, zdravi in razveseljuje srce, to je vaše, to je pravo. 

V A B I L A

POLETNA JOGA

Četrtki ob 18.30 v Radomljah. Prostor nad cvetličarno, v primeru daljšega in suheha poletja park Arboretum. Prijave so obvezne. Cene pod aktualno. 

BABNA DRUŽENJA

Z velim navdušenjem in veseljem vas vabim na babna druženja kjer bomo združile prijetno s posvečenim. Tako se bomo srečale v juliju tik pred polno luno, na nedeljo ob 11h in se z izbranimi temami posvetile dušnim pogovorom, obrednemu pitju čaja in meditaciji. Druženje je namenjeno ženskam, ki se želijo napolniti, nasmejati, družiti s podobno mislečimi, obuditi vrednost preprostim in srčnim obredom, uživati v čudovitem naravnem okolju in medirati pod milim nebom. Več pod aktualno.  

TERMINI babnih srečanj

Nedelja 2.7., nedelja 31.7. in nedelja 20.8. na lokaciji na Babni reki

V primeru dežja bo prestavljena na online obliko v krajši verziji. 

MEDITATIVNI VIKEND

Vabljeni na Meditativni vikend oddih 22.9. – 24.9.2023 na izjemen in poseben Grad Podsreda v osrčje Kozjanskega.  

Želim vam čudovito poletje in upam, da se vidimo čimvečkrat!