ZAKLJUČEK z meditacijo, povabilo v novo 3 mesečje in joga vikend v marcu 2023

Dragi vsi!

Zaključek mojstrskega leta 2022 naj prinese mir. Mir v izraženi besedi, miren korak, miren izraz na obrazu. Ko mirni zaključujemo dneve, leto, odnose, razmerja, zgodbe, … v večji meri sprejemamo njihove značilnosti, posebnosti in jih s spoštovanjem odlagamo.Odložiti, spustiti, razbremeniti, izdihniti globoko, je kot bi počil velik milni mehurček omejenosti. Z lahkoto obarvan trenutek minljivega razširi pogled. Če se znamo ustaviti, umiriti in nameniti pogled iz oči v oči, se pozorno dotakniti drugega s prijaznostjo, je praznični čas posvečen. Enostavno ni vedno preprosto, enostavno je vredno. Posvečeni čas daje vrednost izrečeni besedi, pozornosti v obliki daril, namenjenega časa in energije. Ko se začnemo zavedati, da je darilo lahko tudi prisotnost, ki jo začutimo v bližini, se spremeni pogled in razumevanje odnosov.  

Pred leti sem praznovala Novo leto v Sivanandinem ašramu v Avstriji. Sama, v družbi neznanih ljudi, svetih besedil in čudovitih obredov s petjem manter in meditacijo. V najlepšem spominu mi je ostal novoletni večer, najprej z glasbo harmonija in petjem, potem 2 urno meditacijo v tišini – uro pred, uro po pol noči. Kakšen globok mir se je naselil v celice in za njim paleta mešanih občutkov, ko sem s hriba občudovala ognjemete v dolini, ki jim ni bilo konca. Ko sem se priklopila na kolektivno energijo glasnega praznovanja, sem občutila tesnobni občutek samote. Koliko ljudi ga zalije z običajem pretirane hrane, alkohola, tv-ja in koliko z iskrenimi občutki, smeha in solz? Povezavo med notranjim in zunanjim svetom, mi je dala meditacija. Ko sediš z vsem kar je in si v povezavi, ki nastaja, se umirja intenziven utrip pritiskov sveta. Vstopi svetloba.  

Ob izteku leta vam želim zdrave bližine, ljubečega odnosa do sebe in svojih bližnjih, pravo mero tistega, kar vam pomeni praznovanje – od glasno družabnega do mirno spokojnega in vse vmes. 🙂 Želim vam, da sledite sebi, svojim namenom, gradite jasne vizije iz pozicije gore in novim idejam odpirate dlani!Želim vam zdravja, sončnih trenutkov in varnega zavetja novega!… redne prakse joge, meditacije in veliko narave v vseh letnih časih. In, da se v Novem letu čim večkrat srečamo!

POMEMBNO za JOGISTE – NOVO TRIMESEČJE 

Za letos smo zaključili z rednimi termini praks joge v Radomljah in januarja vstopamo v novo tromesečje – svoje mesto v izbranem terminu imate potrjeno naprej s plačilom mesečnega ali trimesečnega obdobja na trr

Cene ostajajo enake. 

Trimesečno obdobje velja od 4.1 do 4.4.2023. Mesečno velja za 4 obiske – ne glede na to, kdaj začnete v začetku ali sredi meseca. 

Šmarje pri Jelšah – vabljeni na praznični ponedeljek 26.12. ob 19h na zadnjo jogo letos in božično meditacijo. Vabljeni tudi ostali! Z novim letom uvajam novost – obvestila o vaših obiskih, preko maila ali smsa in vas o tem obvestim še z dodatno razlago.   

VABLJENI NA ZAKLJUČEK LETA IN SOLSTICIJEVO MEDITACIJO, RADOMLJE 

Zlate misli, mantra om, uvodni sprostitveni del z gibanjem ob glasbi in meditativni poglobljen mir, na dan, ko se tema s prvimi kapljami pretaplja v svetlobo. Dan se bo začel daljšati in svetloba bo spet presvetlila temo!

Vabljeni v naš zaključek leta 2022 v sredo, 21.12. ob 20h, imamo še 3 mesta, ob 18h je skupina polna. SKUPINA OB 18h – začenjamo 18:10 zato, da boste lahko parkirali spodaj na parkirišču po zaprtju cvetličarne, po zapolnitvi mest uporabite prostor pri vrtcu Kekec – Dermastijeva ulica 2 ali pred trgovino Tuš. SKUPINA OB 20h – začnemo 20:05 – pridite max. 10 minut prej, da se prostor prezrači in parkirišče izprazni, enako velja dodatno parkirišče pri vrtcu ali trgovini Tuš. 

IZMENJAVA

Prvotna cena (12 eur z veljavno mesečno karto in 25 eur za vse ostale) ne velja! IZMENJAVA JE IZBRAN PRISPEVEK PO VAŠI ŽELJI IN ZMOŽNOSTI – nakazilo na trr s pripisom meditacija pred pričetkom ali do konca koledarskega leta.   

PRVI JOGA VIKEND V 2023 bo na DOMAČIJI TEŠNAK  

Tokrat gremo naprej, tako v ustvarjanju kot vsebinsko. Lokacija na domačiji daje energijo, toplino in odlično domačo hrano, zato bomo PODALJŠAN vikend OFF namenili polni vsebini in tematsko izbranemu jedilniku. Vikend se bo tokrat začel v četrtek ob 18h in zaključil v nedeljo ob 15h. Vključili bomo kirtan večer s kitaro in petjem manter z ustvarjalci, ki srčno sledijo svoji poti. To bo vikend joge, meditacij, plesa, petja in odlične hrane! Vikend bo primeren tudi za vse vegi, vegane in gluten free po potrebi. Več o vsebini zelo kmalu, rezervirajte si datum – prvi vikend v marcu, od2.3. do 5.3.2023. 

Vabljeni lepo tudi na INDIVIDUALNE termine po dogovoru online ali v živo – vadbe joge, intuitivni readingi, dušni pogovori, pranic healing terapije. 

Iz srca hvala, da ste!

Tjaša